RAKITIĆ PRED NOVIM IZAZOVOM U KARIJERI: / Rekao je 'da' klubu s kojim će jurišati na tron Lige prvaka

Image
Foto: PIXSELL

Rakitić je u Barcelonu stigao napustivši mjesto Sevillina kapetana 2014. godine

7.4.2019.
22:12
PIXSELL
VOYO logo

Navodeći napisano u talijanskom sportskom dnevniku La Gazzetta dello Sport španjolski izvori kao što su Sport i Marca ne tvrde da je odlazak Ivana Rakitića iz Barcelone nešto što će se neminovno dogoditi u ljetnim mjesecima prijelaznog roka, ali navode kome se obećao u slučaju rastanka.

U slučaju da će napustiti redove španjolskog prvaka Rakitić će karijeru nastaviti u talijanskom prvenstvu, ali ne, kako se često pisalo, u Interu već Juventusu u kojem ga čekaju Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećao im se

Nakon što je najplodonosniji dio karijere proveo uz bok Lionela Messija, Rakitić bi nadolazeće godine mogao provesti igrajući uz Messijeva najvećeg rivala Cristiana Ronalda. Tvrdnja je izvora da je on svoje 'da' već dao Juventusu izabravši taj klub, u slučaju odlaska iz Barcelone, ispred drugih primamljivih opcija.

Rakitić je u Barcelonu stigao napustivši mjesto Sevillina kapetana 2014. godine. Trener momčadi Ernesto Valverde maksimalno mu vjeruje i koristi ga u svakoj utakmici te je bio i razlog zbog kojeg hrvatski veznjak nije otišao u Paris Saint-Germain prošlog ljeta. S Barcelonom je osvojio niz trofeja među kojima i Ligu prvaka i tri La Lige. Prelazak u Juventus zvuči kao garancija nastavka karijere s trofejima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo