RAKITIĆ OSTAJE BEZ TRENERA? /

Španjolac svojim izjavama zabrinuo sve u Barceloni

Image
Foto: AFP

Iako niže uspjehe nije siguran hoće li ostati.

2.1.2019.
8:55
AFP
VOYO logo

Trener Barcelone Ernesto Valverde još uvijek nije siguran hoće li i iduće godine biti na klupi jedne od najjačih momčadi na svijetu. Naime, u razgovoru za klupsku televiziju ovaj 54-godišnjak, koji je u prvoj sezoni na klupi katalonskog diva osvojio naslov prvaka i Kup kralja, progovorio je o budućnosti te je iznenadio nemali broj navijača.

"Iduća sezone? Ne znam što će biti u budućnosti i što ću tada raditi. U nogometu se nikada ne zna što se može dogoditi. Stvari se brzo mijenjaju i ne smijete nikada razmišljati dugoročno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema garancija

"Kada ste u ovom poslu i dva mjeseca izgledaju dugo, razmišljanje i osjećaji se mijenjaju s rezultatima. Ako pobjeđujete sve je dobro, a kad izgubite stvari su potpuno drugačije", kazao je Valverde.

Image
Foto: AFP

Ernesto Valverd /AFP

"Želim da svi budu zadovoljni mojim poslom, kao i poslom mojih pomoćnika i igrača, ali u nogometu nema garancija. Ako ne ostvarimo ciljeve ljudi će pokazati prstom prema treneru. Tako stoje stvari", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je trenutačno vodeća momčad u španjolskom prvenstvu, dok ih u osmini finala Lige prvaka čeka obračun s Lyonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo