RAKITIĆ ODLAZI IZ BARCE NAKON POTEZA KOJI JE UZNEMIRIO ČELNIKE I NALJUTIO NAVIJAČE? / 'Kako je mogao biti tako glup?!'

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

'Barcelona i Inter blizu su dogovora oko transfera Rakitića u Inter'

10.5.2019.
10:00
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Hrvatski nogometaš u redovima Barcelone, Ivan Rakitić, navukao je na sebe bijes navijača Barce zbog objave na Instagramu nakon katastrofalnog poraza na Anfieldu od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka u utorak. Fanovi katalonskog giganta su poludjeli jer, prema njihovu mišljenju, nije pokazao poštovanje prema situaciji u kojoj se klub nalazi, a on sam je bio jedan od najlošijih pojedinaca, ako ne i najlošiji, te kao takav nikako tako nešto nije trebao napraviti.

Image
RAKITIĆ NAKON POVIJESNOG DEBAKLA RAZBJESNIO NAVIJAČE: /

Sve zbog jedne fotografije koja je na kraju morala biti izbrisana

Image
RAKITIĆ NAKON POVIJESNOG DEBAKLA RAZBJESNIO NAVIJAČE: /

Sve zbog jedne fotografije koja je na kraju morala biti izbrisana

'I onda on hoće poboljšanje ugovora'

Malo smo surfali bespućima društvenih mreža i naišli na neke od komentara nezadovoljnih navijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić uživa u svom danu na festivalu u Sevilli, smješkajući se, slikajući se. Nikakve poruke na društvenim mrežama, nikakvo izvinite, ma ništa... I onda on hoće poboljšanje ugovora, iako je i ovo što dobiva očito previše za njega", napisao je jedan nezadovoljni navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi navijač se nadovezao:

"Pa kako netko može biti tako je*eno glup kao Ivan Rakitić?! On ode na festival manje od 24 sata nakon katastrofe protiv Liverpoola. To je ruganje navijačima i klubu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je reći koliko priča drži vodu, ali u Kataloniji se piše o tome. Naime, Mundo Deportivo na svojoj naslovnici tvrdi kako su Barcelona i Inter blizu dogovora o transferu Rakitića u Inter...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nekoliko igrača sadašnje momčadi je na izlaznim vratima'

"Nekoliko igrača sadašnje momčadi je na izlaznim vratima, a jedan od igrača čija bi budućnost mogla biti daleko od Camp Noua je Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac primamljiv je klubovima iz Europe. Jedan od njih je Inter Milano koji je blizu dogovora s Barcom za njegovo potpisivanje kako je Mundo Deportivo saznao", ističe u svojem tekstu spomenuti medij.

Talijanski klub želi se pojačati za iduću sezonu, biti konkurentan u Ligi prvaka, a prošlog ljeta htio je potpisati zvijezdu Reala Luku Modrića. Prema pisanju Mundo Deportiva, Talijani planiraju sljedećeg ljeta ponovno u ofenzivu po Modrića, pa postoji šansa da obojica Hrvata završe na stadionu Giuseppe Meazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

, Image: 431991798, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Blizu su dogovora?

"Barça i Inter bili bi blizu dogovora o transfernoj cijeni koju bi Barca procijenila na najmanje 50 milijuna eura. Nakon toga, Inter bi morao uvjeriti igrača da dođe kod njih. Rakitić se prošlog ljeta nije pomaknuo prema naprijed i boljem ugovoru. Poboljšanje nije došlo i, nakon onoga što se dogodilo u Liverpoolu, vjerojatno je izgubljena svaka mogućnost da se to dogodi. Barça će preurediti momčad ovog ljeta. Pitanje je koliko daleko će to ići. Ponižavanje od Liverpoola učinilo je mnogo štete i, nakon što se ispadanje Katalonaca u polufinalu Lige prvaka ponavlja već dvije godine zaredom, dovodi u pitanje mnoge sumnje", pišu Katalonci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski RAC-1 u svom izvještavanju, pak, tvrdi da je Rakitićev potez uznemirio vodstvo kluba, dok Ad navodi da bi predsjednik Joseph Bartomeu u ovome mogao pronaći savršeno opravdanje za njegovu prodaju. Rakitić, poznato je, već dulje vrijeme traži bolje stavke ugovora, a sada bi zbog posjeta Sevilli stvari mogle krenuti nizbrdo za njega.

'Fotografija mu ne ide na ruku'

Na priču o prodaji nadovezao se i katalonski sport. Pišu da su tri svete krave na izlaznim vratima kluba. To su Coutinho, Umtiti i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je ključni igrač Ernestea Valverdea i već je rekao da ne želi otići. S druge strane, vodstvo smatra da im je sada zadnja prilika da zarade na njemu. Fotografija Rakitića u Sevilli dan nakon poraza na Anfieldu također mu ne ide na ruku, kao niti dolazak de Jonga", navodi Sport.

https://streamable.com/3gzd9

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić na festivalu nakon debakla

Inače, Ernesto Valverde dao je svojim momcima dva slobodna dana da se "ohlade" od gorkog poraza, a Rakitić je to iskoristio da bi posjetio jedan festival u Sevilli, grad u kojem je nekad igrao i bio kapetan lokalnog kluba. Dočekao ga je tamo sin bivšeg predsjednika kluba iz Andaluzije, Jose Maria del Nido Carrasco, pišu španjolski mediji, te se s njim fotografirao. Fotografija Rakitića kako se smiješi i pokazuje palac gore nakon epske katastrofe Barcelone, blago rečeno, nije se svidjela navijačima Barcelone koji su počeli vrijeđati na društvenim mrežama pa je fotografiju Carrasco morao obrisati s Instagrama.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo