RAKITIĆ NAJAVIO POLUFINALE LIGE PRVAKA PROTIV LIVERPOOLA: / Ono što je rekao sanja svaki Barcelonin navijač

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Iznimno poštujem Liverpool. Momčadi Jürgena Kloppa uvijek su bile dobro organizirane, a on je uvijek uspijevao svoje igrače podići na višu razinu'

30.4.2019.
19:48
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone već su osigurali naslov najbolje momčadi španjolskog prvenstva, no daleko od toga da je to zadovoljilo njihove apetite. Naslov u Kupu kralja ono je čemu se nadaju, a kruna sezone svakako bi bila osvajanje Lige prvaka.

Pred Lionelom Messijem, Ivanom Rakitićem i društvom u Barcinim dresovima prvi je polufinalni sraz u prestižnom natjecanju u kojem im na putu do finala stoji Liverpool. Rakitić, koji je na konferenciji za medije najavio sutrašnji sraz, pun je samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako postoji pritisak...'

"Sretni smo što ćemo nakon osvajanja La Lige igrati polufinale Lige prvaka. Uvijek se može igrati bolje, a mi smo puni želje i nadamo se da smo naučili lekcije iz prijašnjih godina. Ako postoji pritisak za osvajanje Lige prvaka, to je onda zato što smo mi sami želimo više no što smo ostvarili u prošlosti", poručio je Rakitić, svjestan i što donosi sraz protiv lanjskih viceprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno poštujem Liverpool. Momčadi Jürgena Kloppa uvijek su bile dobro organizirane, a on je uvijek uspijevao svoje igrače podići na višu razinu. Bit će ih teško braniti jer su vrlo dobri, no nadam se da ćemo ih što je prije moguće zaustaviti, kontrolirati tempo utakmice i držati ih dalje od našeg gola."

Nema boljeg mjesta od Barcelone

"Moramo znati da su oni dobar tim koji zna kakav nogomet trebaju igrati. Mi moramo pripremiti našu igru, odigrati sjajan susret i znati što mi želimo", dodao je Rakitić ponovivši okupljenima još jednom da se osjeća bolje no ikad i da je zadovoljan u momčadi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam ljubav navijača i imam još tri godine ugovora. Za mene ne postoji bolje mjesto od ovoga. Svjetsko prvenstvo mi je pomoglo u unapređenju nekoliko stvari, a one su mi dale snagu. Želim tako nastaviti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo