RAKITIĆ NABRIJAVA ATMOSFERU UOČI SLOVAČKE: / Pogledajte status i fotku koji su izazvali i reakciju NBA zvijezde

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dokapetan ne konkurira za posljednju kvalifikacijsku utakmicu

12.11.2019.
8:50
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak na stadionu Maksimir prvi trening uoči posljednje utakmice kvalifikacija za EURO 2020. protiv Slovačke u subotu na riječkoj Rujevici.

Glavna vijest je da IvanRakitić i MatejMitrović neće konkurirati za subotnji ogled. Rakitić je zbog problema s Ahilovom tetivom otpao iz kruga kandidata za nastup i vraća se u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik ZlatkoDalić neće moći računati niti na stopera MatejaMitrovića koji ima problema s ozljedom stopala, te napadača Hoffenheima AndrejaKramarića koji ima problema s koljenom.

Vraćaju se u klubove

"Ivan Rakitić (ahilova tetiva), Matej Mitrović (stopalo) i Andrej Kramarić (koljeno) došli su u Zagreb na okupljanje i pregledala ih je liječnička služba hrvatske reprezentacije te je ustanovljeno kako zbog postojećih zdravstvenih problema ne mogu konkurirati za nastup te se vraćaju u svoje klubove na tretmane oporavka," potvrdili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon što je stigla potvrda ove vijesti na Istagrmasu s eoglasio veznjak Barcelone.

"Idemo Vatreni, zajedno smo jači! Neka gori Rujevica, idemo do Eura. #iznadsvihhrvatska #rujevica #rijeka", poručio je Rakitić te je priložio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu kapetana Luke Modrića. Na njegovu objavu pak reagirao je hrvatski NBA košarkaš Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo