RAKITIĆ I DRUŠTVO NAPADNUTI U VALENCIJI: / Navijačima Šišmiša teško je pao poraz i ispadanje od Barce

Image
Foto: Screenshot

Nekim pristalicama Valencije teško je pao poraz i ispadanje iz natjecanja od Barcelone, pa su se odličili iskaliti na gostima iz Katalonije

9.2.2018.
15:35
Screenshot
VOYO logo

Golovima Coutinha i RakitićaBarca je pobijedila Valenciju na Mestalli 2-0 i s ukupnih 3-0 prošla u finale Kupa kralja. Kataloncima je to peti uzastopni finale kupa što nije uspjelo niti jednoj španjolskoj momčadi.

PRVIJENAC NAJSKUPLJEG BARCINOG POJAČANJA I GOL RAKITIĆA: Barcelona je rutinski izborila finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nekim pristalicama Valencije teško je pao poraz i ispadanje iz natjecanja od Barcelone, pa su se odličili iskaliti na gostima iz Katalonije. Dok je autobus s igračima katalonske momčadi napuštao Mestallu, netko je iz gomile bacio punjač za mobitel i razbio staklo, prenosi britanski tabloid Daily Mail pisanje katalonskog Mundo Deportiva. Policija je odmah izdvojila drskog napadača i privela ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to bio jedini "projektil" koji je završio u autobusu u kojem su se nalazili Rakitić, Messi i društvo. Španjolci pišu i kako su navijači Valencije bacali kamenje i staklene boce na autobus, koji je prolazio kroz okupljeno mnoštvo u Valenciji u kojem su se mogle vidjeti baklje i "dimne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za četvrtu titulu zaredom Barcelona će se boriti protiv Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo