RAKITIĆ ISPRED MESSIJA I SUAREZA: / Hrvat igrač utakmice, pogledajte dodavanje koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Image
Foto: AFP

Barcelona je uz veliku dozu sreće lakše od očekivanoga došla do visoke pobjede nad Romom i praktički osigurala polufinale.

5.4.2018.
8:40
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone slavili su na Nou Campu protiv Rome s 4-1 te su tako došli do velike prednosti uoči uzvrata u Rimu 10. travnja. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić pružio je odličnu partiju što su navijači nagradili izabravši ga u Marcinoj anketi za igrača utakmice.

"Bio je najbolji igrač Barcelone. Asistirao je kod drugog gola, iako je lopta zapravo završila u mreži preko Rominog braniča Manoloasa. Susret je završio igrajući na Busquetsovoj poziciji", ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić već na samom početku susreta iskosa s 16 metara uputio prizeman udarac koji je odsjeo na lijevoj vratnici, a njegovo ubacivanju u 56. minuti za Umitijija završilo je u mrežu suparnika. Manolas je, naime, u pokušaju da izbije loptu pogodio prvo vratnicu, a potom mu se lopta vratila i od njegova koljena završila u mreži. Posebno je navijače, inače, oduševilo jedno njegovo proigravanje pri vodsvu 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa još nije gotovo. Znamo da će pritisak u Italiji biti ogroman. Moramo biti spremni i zaboraviti prvu utakmicu te igrati kao danas ili bolje ako je moguće. Želimo u polufinale", izjavio je Vatreni poslije utakmice za BT Sport.

Dodao je i kako je normalno da je Roma stvarala prilike jer je riječ o velikom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke stvari moramo popraviti, ali ovo nam je jako važna pobjeda. To je Liga prvaka", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo