Vatreni oduševljen samim sobom: 'Nikad nisam bio bolji!'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić potvrdio je da mu je Sevilla ponudila novi ugovor.

22.11.2013.
8:35
VOYO logo

Rakitić je u andaluzijsku prijestolnicu stigao u siječnju 2011. iz Schalkea. Otada se prometnuo u jednog od najboljih igrača Seville, a od ove je sezone i kapetan. Aktualni mu ugovor istječe u ljeto 2015.

"Prije dva tjedna klub mi je ponudio produljenje ugovora. Osjećam veliko povjerenje predsjednika, sportskog direktora i svih u klubu. U ovom se trenutku želim koncentrirati na nogomet i na predstojeći derbi, a odluku ću donijeti u pravo vrijeme. No, kao što sam uvijek govorio, vrlo sam sretan u Sevilli iz koje je i moja supruga Raquel", istaknuo je 25-godišnji veznjak uoči nedjeljnog gradskog derbija protiv Betisa u 14. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12 ovosezonskih nastupa u španjolskom prvenstvu Rakitić je ubilježio sedam golova i četiri asistencije, a još je dva pogotka i četiri asistencije dodao i u kvalifikacijama i skupini Europa lige.

"Igram najbolji nogomet u svojoj karijeri", priznao je Raketa koji je u utorak s hrvatskom reprezentacijom pobijedio Island (2:0) i izborio plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo sam umoran, a osjećam i lagane posljedice islandske hladnoće. Ali, isto tako osjećam i veliko zadovoljstvo i sreću. Nakon utakmice u Zagrebu smo se zabavili, ali ja sam brzo otišao jer sam znao da me čeka dugačko putovanje. Od posljednjeg sučevog zvižduka mislim isključivo o derbiju i pobjedi protiv Betisa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je prošle sezone pred svojim navijačima deklasirala Betis s 5:1, a Rakitić je bio autor jednog pogotka.

"Nedjeljni derbi će biti prvi otkad mi se rodila kćer. Volio bih da joj za deset ili 15 godina mogu reći da sam pobijedio u njezinom prvom derbiju. Poslije lanjske pobjede nisam mogao spavati od slavlja navijača ispred hotela, to je ono što me motivira. Seviljski je derbi jedinstven u svijetu", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo