Poruka cijeloj Hrvatskoj: 'Znamo da bi mnogi voljeli biti na našem mjestu'

U kampu hrvatske nogometne reprezentacije u Austriji gdje se brusi forma za Svjetsko prvenstvo, izbornik Niko Kovač je u srijedu ujutro poštedio Vatrene treninga.

28.5.2014.
15:26
VOYO logo

''Mislim da je najvažnije ne razmišljati previše o tome, ulazimo sto posto u treninge, mi ćemo raditi maksimalno i davati sve od sebe. Ne treba se time previše zamarati'', poručio je Rakitić.

Iza njega i Modrića, sezona je snova. On je sa Sevillom osvojio Europsku ligu, a Modrić s Realom Ligu prvaka. Je li ostalo snage za reprezentaciju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Luka kao i ja znamo da je igranje za našu reprezentaciju velika čast. Mnogi bi voljeli biti na našem mjestu, dat ćemo sve od sebe da se dobro spremimo i želja je maksimalna'',

//www.youtube.com/embed/zF4m3-2DbDo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se očekivanja na SP-u tiče....

''Najvažnije je dobro otvoriti, jednom se igra protiv Brazila, prva želja je proći skupinu, a onda analizirati situaciju i vidjeti do kuda se može''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je navodno već dogovorio prelazak u Real, ali on o tome i dalje ne želi/ne smije govoriti.

''Ne razmišljam o tim stvarima. Prije nego što sam ovdje došao, sjeo sam sa sportskim direktorom Seville, jer za mene je Sevilla uvijek na prvom mjestu. Jako ih cijenim jer su dobri prema meni i uvijek ću prvo razgovarati s čelnicima Seville, a onda ću odlučiti što dalje'', poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo