RAKITIĆ I INIESTA PREDVODE POBUNU U BARCELONI: / 'Njegovim dolaskom Ivanovo mjesto u prvih 11 bilo bi ugroženo'

Image
Foto: AFP

Anders Iniesta i Ivan Rakitić smatraju da im nogometaš Liverpoola Philippe Coutinho uopće nije potreban.

25.10.2017.
13:59
AFP
VOYO logo

Barcelona, unatoč tome što Paulihno, igrač koji je za 40 milijuna eura proteklog leta stigao na Camp Nou u transferu vrijednom 40 milijuna eura, odgovara svim zahtjevima trenera Ernesta Valverdea i sjajno se uklopio u momčad, ne odustaje od dovođenja svoje velike želje Philippea Coutinha.

PRIČA O COUTINHU U BARCELONI I DALJE TRAJE: Liverpool napokon otkrio koja bi ih cijena zadovoljila

U Barci Coutinha vide kao idealnu zamjenu za Andresa Iniestu koji je pred krajem karijere, a u Liverpool je već pristiglo nekoliko ponuda koje su sve odbijene bez mnogo razmišljanja. Posljednja je iznosila oko 130 milijuna eura, a Redsima ne pada napamet niti razgovarati bez unaprijed pripremljenih najmanje 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ipak, Ipak, nisu svi u Barceloni oduševljeni činjenicom da bi konkurenciju u veznom redu mogao pojačati Coutinho. Naime, Diario Goal, španjolski medij koji je inače sklon senzacijama, javlja da Anders Iniesta i Ivan Rakitić smatraju da im nogometaš Liverpoola nije potreban.

Rakitić i Iniesta oduševljeni su Paulinhom, a vjeruju i da su Sergi Roberto, Denis Suarez i Andre Gomes najbolje dugoročno rješenje za vezni red Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iniesta i ostali veznjaci u Barceloni poslali su jasnu poruku: 'Coutinho nam nije potreban'! Ne želi to niti Rakitić čije bi mjesto u prvoj postavi u veznom redu Barcelone bilo ugroženo", stoji u tekstu Diario Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo