TEŽAK PERIOD / Rakitić dosta žestoko komentirao turbulentnu situaciju u klubu: 'Ljutiti smo! Moramo razbistriti glave...'

Image

Trenutnu formu i smjenu trenera komentirao je i Ivan Rakitić, bivši hrvatski reprezentativac i veznjak Seville

6.10.2022.
12:39
VOYO logo

Samo pola sata nakon što je momčad Seville poražena sa 1-4 na svom terenu od Borussije Dortmund u 3. kolu nogometne Lige prvaka, iz andaluzijskog kluba su priopćili da su prekinuli suradnju s trenerom Julenom Lopeteguijem koji je vodio prvu momčad od srpnja 2019.

"Sevilla je otpustila Julena Lopeteguija kao trenera prve momčadi, nakon dvoboja s Borussijom Dortmund u srijedu. Lopetegui je završio uspješnu dionicu s tri sjajne sezone u kojima je ostvareno i više od zacrtanih ciljeva, no u četvrtoj sezoni rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima, jer je Sevilla osvojila samo pet od mogućeg 21 boda u LaLigi", stoji u službenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Moramo razbistriti glave'

Dodajmo tome da je Sevilla u tri utakmice u skupini Lige prvaka osvojila jedan bod uz gol-razliku 1-8. Prema napisima španjolskih medija glavni kandidat za Lopeteguijevog nasljednika je Argentinac Jorge Sampaoli koji je već bio trener Seville u sezoni 2016./2017.

A trenutnu formu i smjenu trenera komentirao je i Ivan Rakitić, bivši hrvatski reprezentativac i veznjak Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan trenutak, ali to je nažalost dio nogometa. Moramo se brzo vratiti na noge i biti u najboljem izdanju u subotu. Protiv Borussije smo napravili mnogo dobrih stvari, ali se u Ligi prvaka i najmanja greška kažnjava. Moramo razbistriti glave, a budemo li to napravili i potrudili se, vratit ćemo se ondje gdje želimo biti", rekao je Rakitić pa još naglasio.

"Dugujemo navijačima, svjesni smo što osjećaju, ali mi smo prvi ljutiti. Zato se moramo dobro pripremiti, dobro raditi i biti usredotočeni", završio je Hrvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo