SVJEDOČILI RASPSODIJI: / Čitava Europa bruji o belgijskom čudu od djeteta i njegovoj ludoj predstavi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mladi 19-godišnji igrač Anderlechta Youri Tielemans briljirao je u susretu protiv Oostendea u 27. kolu belgijske lige, koja odigrana u nedjelju.

20.2.2017.
13:22
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ime Yourija Tielemansa na prvu vam možda ne zvuči poznato. Ali bilo bi dobro da zapamtite ovo ime. Radi se o nogometašu koji se smatra jednim od najvećih talenata na svijetu i kao takav već ima nekoliko nastupa za A selekciju Belgije.

NEVJEROJATNI PROMAŠAJ SPLITOVCA OBIŠAO SVIJET: Ilija Sivonjić je prošlost! Imamo novog nogometnog bisera

U fokusu brojnih europskih skauta

Tielemans je u fokusu brojnih europskih skauta, a ovoga ljeta mogao bi biti jedan od najzanimljivijih igrača kojem će na klupsku adresu sletjeti zanimljive ponude. A njegov talent i znanje mogao se vidjeti u susretu 27. kola belgijskog nogometnog prvenstva između Anderlechta i Oostendea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tielemans je u 58. minuti utakmice pri rezultatu 1-1 ušao umjesto Sofianea, a onda je krenuo - šou! Uzeo je Tielemans stvar u svoje ruke i gledatelje na stadionu odlučio počastiti svojim talentom.

Vratar je bio nemoćan

Najprije je u 67. minuti pri rezultatu 1-1 desnom nogom s dvadeset i pet metar zakucao loptu u same rašlje nemoćnog vratara Dutoita, a samo dvije minute kasnije doslovce je s iste pozicije pogodio u suprotne rašlje za 3-1. Samo ovaj put s lijevom nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo