LJETNA RASPRODAJA NA PARKU PRINČEVA / PSG je već doveo četiri velika pojačanja, a evo koje će igrače sada prodati. Jedno ime na popisu privlači najviše pažnje

Image
Foto: Profimedia

U ljetnom prijelaznom roku Paris Saint Germain je odštetu platio samo za Marokanca Achrafa Hakimija, za kojega je platio 60 milijuna eura talijanskom Interu

15.7.2021.
10:12
Profimedia
VOYO logo

Najbolji igrač proteklog europskog nogometnog prvenstva, talijanski vratar Gianluigi Donnarumma (22) u četvrtak je i službeno postao novi član francuskog velikana Paris Saint-Germaina te njihovo tčetvrto veliko pojačanje u ovom prijelaznom roku.

Image
NAJBOLJI IGRAČ EURA POTPISAO ZA NOVI KLUB /

Stvara se momčad protiv koje nitko neće htjeti igrati

Image
NAJBOLJI IGRAČ EURA POTPISAO ZA NOVI KLUB /

Stvara se momčad protiv koje nitko neće htjeti igrati

Donnarumma je stigao u Pariz kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Milanom i potpisao ugovor do 30. lipnja 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije njega su za pariški klub potpisali španjolski branič Sergio Ramos i nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum, koji su također stigli kao slobodni igrači i za njih nije trebala biti isplaćena odšteta.

Odšteta je plaćena jedino za marokanskog bek Achrafa Hakimija koji je otkupljen od talijanskog prvaka Intera za oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je PSGmorao platiti odštetu za samo jedno od svoja četiri velika pojačanja, jasno je da je "slobodnim" igračima za potpis ugovora ponudio veliku plaći i razne izdašne bonuse pa će sada morati prodati neke svoje igrače kako bi popravili klupski budžet da nemajum problema s financijskim fair-playem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski RMC objavio je popis igrača koje PSG želi sada prodati, a na njemu su;  Ander Herrera na kojem žele zaraditi 13 milijuna eura, Julian Draxler kojemu je cijena 20 milijuna, Pablo Sarabia (22 milijuna), Leandro Paredes (20 milijuna), Thilo Kehrer (25 milijuna) te Idrissa Gueye (15 milijuna).

Na listi se nalazi i ime najveć zvijezde PSG-a Kyliana Mbappea, koji još nije produžio ugovor i ako to ne učini ubrzo, Parižani će za njega tražiti 160 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo