PSG IMA NOVI PAKLENI PLAN: /

Otkriven tajni sastanak koji je izazvao bijes navijača i čelnika Barcelone

Image
Foto: AFP

Čelnici Barcelone cijelo su ljeto bezuspješno pokušavali dovesti brazilskog krilnog napadača Philippea Coutinha iz Livepoola, a novi su 'napad' najavili za sljedeću godinu.

1.11.2017.
11:33
AFP
VOYO logo

Bogati arapski vlasnici PSG-a mogu, kako se čini, napraviti što god požele. Ljetos su Barceloni platili 222 milijuna eura za Neymara, Monacu su 'oteli' Kyliana Mbappea, a sada čini se imaju novi veliki plan.

RAKITIĆ I INIESTA PREDVODE POBUNU U BARCELONI: ‘Njegovim dolaskom Ivanovo mjesto u prvih 11 bilo bi ugroženo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi igrati s Neymarom

Prema pisanju Telefoota, Coutinhov agent Kia Joorabchian se 23. listopada u Londonu sastao sa sportskim direktorom PSG-a Anterom Henriqueom. Tema je bio mogući prelazak Coutinha na Park prinčeva sljedeće ljeto, a to je informacija koja se sasvim sigurno neće dopasti čelnicima Barcelone koji računaju da će iduće godine uspjeti slomiti otpor vodstva Liverpoola i ddovesti Brazilca na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju katalonskog Mundo Deportiva, ni sam Coutinho nema ništa protiv transfera u PSG jer navodno želi igrati s reprezentativnim suigračem Neymarom s kojim je prijatelj još od vremena kad su zajedno igrali za mlade brazilske selekcije.

Dođe li do ovog senzacionalnog transfera, PSG će povećati svoju brazilsku koloniju u kojoj su, osim Neymara, i Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Thiago Motta i Lucas Moura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo