PSG DOŽIVIO DRUGI ŠAMAR U NEKOLIKO MJESECI: / Uskoro se očekuje otkaz koji bi do temelja potresao svlačionicu

Image
Foto: AFP

Izvukao se kad je izgubio Paquetu, ali sada je konačno stigao i njegov kraj

25.1.2019.
12:57
AFP
VOYO logo

Antero Henrique vjerojatno će dobiti otkaz na mjestu sportskog direktora PSG-a nakon što nije uspio realizirati transfer nizozemskog nogometaša Frenkieja de Jonga. Rukovodstvo francuskog prvaka na čelu s predsjednikom Nasserom Al Khelaifijem, nezadovoljno je učinkom sportskog direktora i prema tvrdnjama ESPN-a, njemu će uskoro biti uručen otkaz.

Razlog što će Henrique dobiti otkaz je propali transfer igrača Ajaxa Frenkieja de Jonga. PSG je bio jako blizu njegovog potpisa, ali je na kraju Barcelona odnijela pobjedu i 21-godišnji veznjak za 75 milijuna eura seli na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac mu presudio

Propali transfer De Jonga je kap koja je prelila čašu. Rukovodstvo PSG-a Henriqueu zamjera što nije uspio kvalitetno okončati pregovore o novom ugovorom sa Adrienom Rabiotom, a uspio je i izgubiti Lucasa Paquetu.

Ovaj nogometaš mu je također izmaknuo i potpisao za Milan, koji je pored PSG-a bio potpuni autsajder u borbi za Brazilca. Ipak, pokazalo da su Leonardove brazilske veze bile bolje od Henriqueovih i sada mu slijedi otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo