RISKANTNO BOME / Prvi Tudorov poslovni potez ostavit će mnoge u čudu. Dovodi 28-godišnju zvijezdu, koja zapravo ima 34 godine

Image
Foto: Profimedia

Kongoanac tvrdi da ima 28 godina, ali francuski novinar Romain Molina iznio je dokaze da Mbemba zapravo ima 34 godine

15.7.2022.
18:13
Profimedia
VOYO logo

Bivši trener Hajduka, Juventusa, Verone i još mnogih uglednih europskih klubova, Igor Tudor, prije nekoliko dana preuzeo je klubu još jednog velikana, Marseillea.

Tudor se odmah bacio na posao, uveo je jake, intenzivne treninge i započeo je s implementacijom svojih ideja, ali ujedno radi i na pojačanjima. Jedno od prvih pojačanja koja bi trebala stići na Velodrome jest stoper Chancel Mbemba. Mbembi je istekao ugovor s Portom i trenutno je slobodan igrač, ali Kongoanac ima određenih poteškoća s pronalaskom kluba, kao što je imao i problema oko produljenja, a razlog je bizaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ne zna se kada je rođen

Naime, Kongoanac tvrdi da ima 28 godina, ali francuski novinar Romain Molina iznio je dokaze da Mbemba zapravo ima 34 godine. Porto upravo zbog tih sumnji nije htio produžiti ugovor s Mbembom, ali Tudoru to očito ne predstavlja neki problem jer Kongoanac je u vrhunskoj formi i veoma je cijenjen stoper vrijedan 17 milijuna eura prema Transfermarktu.

Mbembin datum rođenja, službeni, jest 8. kolovoza 1994. godine, ali se uz njega vežu čak četiri datuma rođenja. Datume rođenja je mijenjao nekoliko puta. Navodno je rekao svojim prijateljima da je rođen 1990. godine, ali neki tvrde da je rođen čak 1988. godine u kolovozu, a pretpostavlja se da je datume rođenja počeo mijenjati kada je iz Konga preselio u Belgiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je pak u aktivnoj potrazi za novim stoperom nakon što se ponajbolji branič kluba pa čak i lige, William Saliba, vratio s posudbe u Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo