PRVI ČOVJEK REALA POSJETIO SVLAČIONICU ZBOG MODRIĆA: / Perez i suigrači čestitali Vatrenom na velikom uspjehu: 'Danas je poseban dan...'

Image
Foto: Screenshot

U sedam sezona na Bernabeu pokazao se kao ključni igrač bez obzira tko je na klupu

22.4.2019.
9:29
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac odigrao je protiv Athletica 300. utakmicu u dresu Real Madrida. Poslije susreta Florentino Perez spustio se u svlačionicu kako bi mu dao prigodni dres.

Image
ŠPANJOLCI SE NAKLONILI MODRIĆU: /

Pišu u velikom talentu Vatrenog i njegovoj čvrstoj odluci

Image
ŠPANJOLCI SE NAKLONILI MODRIĆU: /

Pišu u velikom talentu Vatrenog i njegovoj čvrstoj odluci

Vatreni je do te brojke stigao u svojoj sedmoj sezonu u klubu gdje je upisao 202 pobjede i zabio 17 pogodaka. Ovih 300 utakmica odigrao je u šest natjecanja: prvenstvu (197), Ligi prvaka (68), Kupu kralja (21), Svjetskom klupskom prvenstvu (6), Uefinom Superkupu (4) i španjolskom Superkupu (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni trofeji

Najviše je nstupa imao u sezonama 2012/13 (53) i 2013/4 (51). Ove je pak stigao na brojku od 43 nastupa u kojima je 26 puta slavio i zabio četiri pogotka. Od debija 2012. osvojio je četiri titule u Ligi prvaka, isto toliko naslova na klupskom SP-u, tri Uefina Superkupa, naslov u španjolskom prvenstvu, Kup kralja i dva španjolska Superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je poseban dan. Odigrao sam 300 utakmicu za najveći klub na svijetu. Sretan uskrs svima", poručio je putem društvenih mreža.

"Veliki, grandiozni nogometaš. Najbolji na svijetu. U najvećem klubu na svijetu. Hrvatski velemajstor: Luka Modrić!", poručili su pak sa službenog Realovog Twittera. U prigodnom video navijačima se obratio i sam veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno utakmica pred njim

"Nadam se da ću odigrati još puno utakmica za Real u budućnosti. Osvojio sam puno trofeja, a volio bih da ih odigram barem još 100. Izabrati najdraži trenutak je teško jer puno mi se prekrasnih stvari dogodilo u ovom dresu, od debija, do desetog naslova u Ligi prvaka i osvajanja drugih trofeja. Nadam se da ću doživjeti još puno takvih trenutaka u ovom dresu". Zlatna lopta? Imao sam svoja očekivanja i snove o onome što želim postići u Realu, ali oni su nadmašeni i individualno i momčadski. Zaista sam sretan zbog svega što mi se dogodilo otkako sam došao ovdje", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo