Europska liga / Prve reakcije dinamovaca nakon poraza u Sevilli: 'Taj penal je dosta upitan'

Image
Foto: profimedia.hr

Pred novinare su nakon susreta izašli Željko Kopić i Mislav Oršić

17.2.2022.
23:39
profimedia.hr
VOYO logo

U prvom susretu play-offa Europske lige nogometaši zagrebačkog Dinama su na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan izgubili od Seville sa 1-3. 

Sevilla je povela u 13. minuti golom Ivana Rakitića iz jedanaesterca. Izjednačio je Mislav Oršić u 41. minuti, a nažalost domaćin je do kraja poluvremena okrenuo rezultat s dva gola. Lucas Ocampos je u 44. zabio za 2-1, a dvije minute kasnije Anthony Martial je pogodio za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imali smo svoje prilike'

Nakon dvoboja su svoje viđenje utakmice podijelio trener Dinama, Željko Kopić.

Image
Europska liga /

Sevilla na krilima Ivana Rakitića u uraganske tri minute ugasila sve nade hrabrom Dinamu

Image
Europska liga /

Sevilla na krilima Ivana Rakitića u uraganske tri minute ugasila sve nade hrabrom Dinamu

"Mislim da smo ušli dobro u utakmicu. Uzeli smo dio posjeda i nismo dozvolili Sevilli da kontrolira utakmicu. Prava situacija iz koje su bili opasni i dobili dubinu dobili su taj penal koji je po meni dosta upitan. Nakon toga smo igrali dobro, dali smo gol, ali taj pad koncentracije nas je koštao dva pogotka. Imali smo svoje prilike tih sat vremena, ali kasnije su nam sakrili loptu i priveli utakmicu kraju", kratko je rezimirao Kopić te dodao kako je Dinamove planove poremetila ozljeda Ivanušeca zbog koje su morali pribjeći nekim novim rješenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nadamo se čudu'

S trenerom se slaže i Mislav Oršić, strijelac jedinog gola za zagrebačke Plave na ovom dvoboju. On vjeruje da Dinamo, ako bude pravi može do još jednog čuda.

"Nažalost nismo uspjeli izvući pozitivan rezultat. Dva je gola razlike, ali uz naše navijače ćemo pokušati opet napraviti čudo. Znali smo da neke prostore slabije brane, a to je dio iza leđa ali nažalost nismo uspjeli. Moramo se dobro pripremiti i nadat se da ih možemo iznenaditi", zaključio je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je 24. veljače na stadionu Maksimir, a Dinamo ovog vikenda čeka susret s Lokomotivom u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo