REAKCIJE DINAMOVACA NAKON GENKA / 'Na nama je bio velik pritisak koji je možda bio potreban, a možda i ne'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo je do uvjerljive pobjede došao pogotcima Brune Petkovića i Luke Ivanušeca

30.9.2021.
22:59
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Belgiji pobijedio Genk sa 3:0 osvojivši prve bodove u skupini.

Nakon što je natjecanje u skupini otvorio domaćim porazom od West Hama (0:2), Dinamo je u drugom kolu pružio sjajnu predstavu ostvarivši uvjerljivu pobjedu protiv Genka koji je u prvoj utakmici srušio Rapid u Beču sa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je do uvjerljive pobjede došao pogotcima Brune Petkovića koji je zabio dva gola i Luke Ivanušeca koji je zabio gol u 10. minuti za 1:0.

Image
LOVA DO KROVA /

Dinamo zaradio bogatstvo nakon pobjede protiv Genka, evo koliko je sjelo u blagajnu Modrih

Image
LOVA DO KROVA /

Dinamo zaradio bogatstvo nakon pobjede protiv Genka, evo koliko je sjelo u blagajnu Modrih

Igrači Dinama dali su izjave nakon utakmice za Arenu Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo utakmicu po utakmicu'

Bruno Petković: "Bila je ovo jedna jako dobra utakmica, posebno drugo poluvrijeme u kojem im nismo ostavili ni minimum prostora. Mi smo bili na visokom niovu, na nama je bio velik pritisak koji je možda bio potreban, možda i ne.

U zadnjem kolu ćemo razmišljati o plasmanu, idemo utakmcu po utakmicu. Mi smo jako dobra momčad i mislm da možemo pokazati još puno. Iz utakmice u utakmicu možemo biti sve bolji i bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka ivanušec: "Dosta teška utakmica, priželjkivali smo pobjedu, na kraju smo mali imali i sreće, imali smo dva penala, ali zasluženo smo pobijedili. Imali su i oni dobre prilike, spasila nas je  vratnica, spasila je i njih. Prvi pogodak u Europi? Drago mi je da sam zabio i nadam se da ću tako nastaviti i dalje s golovima i asistencijama."

Krznar: 'Svaka utakmica je izazov'

Damir Krznar: "Bez obzira na reztultat, Genk je izuzetno dobra i napadački potentna momčad. Bili smo sretni i spretni i anulirali opasnosti, dobro smo sve rješavali u obrani i izlazili odlično u kontre. Nakon vodstva sve je bilo lakše Vratili smo se u 4-2-3-1 formaciju, trebao nam je jak izlazak iz bloka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli što smo uhvatili priključak u grupi, svaka nova utakmica je izazov, a mi imamo još četiri utakmce do kraja. Još imamo jedno gostovanje i bilo bi se lijepo vratiti s punim plijenom. Mi moramo samo gledati sebe i dobro se pripremiti."

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo