MODRI U SEDMOM NEBU / Prva reakcija nakon osvajanja titule: 'Otišao nam je kapetan, ozlijedilo nam se par igrača, a Dinamov dres ništa ne oprašta...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo je na Poljudu osigurao svoju 24. titulu prvaka Hrvatske u klupskoj povijesti

30.4.2023.
21:50
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom odigravši 0-0 na Poljudu s Hajdukom u susretu 32. kola HNL-a.

Image
HAJDUK NIJE USPIO /

Dinamo u grotlu Poljuda uzeo bod i osvojio novi naslov prvaka Hrvatske

Image
HAJDUK NIJE USPIO /

Dinamo u grotlu Poljuda uzeo bod i osvojio novi naslov prvaka Hrvatske

Remijem na Poljudu Dinamo je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na drugi Hajduk četiri kola prije kraja, a kako je zagrebački sastav bolji u međusobnom omjeru ove sezone jasno je kako je postao nedostižan za Splićane čak i u slučaju da do kraja sezone ne osvoji niti bod, a Hajduk uzme svih 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo se želim zahvaliti navijačima što su bili uz nas čitavo ovo vrijeme. Nekad je bilo dobro, nekad lošije, ali smo na kraju sezonu završili kako je trebalo. S trenerom Bišćanom smo dobili puno. On je veliki profesionalac i dinamovac, ali bih se isto tako zahvalio i bivšem treneru Čačiću koji je također jako zaslužan za ovo, a najviše Ademiju i Oršiću, dva brata. Fale nam puno", rekao je nakon susreta za Dinamovu televiziju kapetan Modrih Dominik Livaković, a nakon njega dojmove je podijelio branič Stefan Ristovski:

"Uzbuđen sam. Iza nas je jedna jako teška sezona. Ponosan sam na ovu svlačionicu. Bilo je dosta problema, otišao nam je Ademi i ovo je možda najslađi trofej u mojoj karijeri. U jednom trenutku bili smo malo i preplašeni. Otišao nam je kapetan, ozlijedilo nam se par igrača, a Dinamov dres ništa ne oprašta. Prolaze samo pobjede, ali imamo ono što neću izgovoriti. Na kraju se vidjelo tko je najjači, a to smo mi - Dinamo Zagreb. Navijači su nama 12. igrač. Bili su tu kad je bilo najteže, kad nismo bili najbolji, ali hvala im. Nadam se da će ova kemija između nas i njih potrajati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo