PRVA DRASTIČNA ODLUKA NOVOG TRENERA HAJDUKA: / Za veliki derbi s Dinamom izostavio jednog od najvažnijih igrača

Image
Image

Novi trener Hajduka izostavio je jednog od ključnih igrača

26.1.2021.
16:52
VOYO logo

Nogometaše Hajduka u srijedu čeka veliki ispit, utakmica protiv Dinama na Maksimiru, a bit će to ujedno i prvi derbi za novog trenera splitske momčadi, Paola Tramezzanija. Međutim, Tramezzani je uoči te utakmice iznenadio sve jednom, pomalo drastičnom, odlukom.

Novi trener Hajduka izostavio je jednog od ključnih igrača, Brazilca Jaira, iako ovaj nije povrijeđen. Ostavljanje Jaira u Splitu trenerova je odluka i trener nije pojasnio zašto je tako odlučio, ali je govorio uoči utakmice o promjenama u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

03.10.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 7. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Jairo Da Silva, Mijo Caktas Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Vjerojatno će biti promjena u odnosu na prošlu utakmicu. Rekao sam igračima: 'Danas idemo autobusom gore i kad se budemo vraćali istim tim autobusom, želim da nitko ne žali ni za čim.' Želim da pokažu osobnost, karakter. To je bitno kada igraš protiv Dinama, da pokažeš timski duh. To sutra može biti razlika", rekao je novi trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo