PROŽIVLJAVALI PRAVE TRAUME: / Olmov otac konačno otkrio kroz kakvu su kalvariju prolazili zbog odlaska u Dinamo

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bila je to jako teška i drastična životna odluka koju je Olmov otac Miquel trebao donijeti.

16.8.2019.
19:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlo je već pet godina otkako je mladi španjolski nogometaš Dani Olmo stigao na Maksimir. Dinamo ga je dovao kao 16-godišnjeg kadeta u transferu koji je glasno odjeknuo u Barceloni jer je akadamija katalnoskog diva 'La Masije' ostala bez 'wonderkida', a on je otišao u tamo neki Dinamo.

'Tamo neki Dinamo' je od Olma stvorio igrača kojeg traži pola Europe i na kojem će Dinamo vjerojatno inkasirati više od 30 milijuna eura te skorašnjeg reprezentativca Španjolske. No, bila je to jako teška i drastična životna odluka koju je Olmov otac Miquel trebao donijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donošenje te odluke, kako Daniel često voli naglasiti, bilo je najteže u njegovu životu. Ja sam tad bio trener u drugoj španjolskoj ligi i masakrirali su me sa svih strana, govorili da sam lud, da ću sinu uništiti karijeru prije nego što je i počela", rekao je Olmo stariji za Calciomercato.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Dani Olmo

Španjolci danas više ne pišu ružne stvari o Olmu i njegovoj obitelji, baš suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas drugačije pričaju, govore nam da smo bili hrabri i da smo donijeli najbolju moguću odluku. Rezultat je najbitniji na kraju, iako svoju djecu učim da nije sve u tome. Sad smo sretni kako Dani napreduje, spreman je donositi sam svoje odluke, ali ponovit ću vam opet – napuštanje Barcelone kao kadetski reprezentativac Španjolske da bi otišao u manju ligu poput hrvatske nije bila nimalo laka odluka", rekao je Olmov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo