Provocira krivog čovjeka: 'Smrdi ti iz usta!'

Najveći agresivac engleskog nogometa Joey Barton u ponedjeljak je isključen na utakmici protiv Norwicha, a igrač kojeg je navodno udario ga je nakon dvoboja odlučio provocirati.

3.1.2012.
13:18
VOYO logo

Engleska javnost zabavlja se 'repovima' utakmice između Queens Park Rangersa i Norwicha (1:2) u kojoj je isključen kapetan domaće momčadi Joey Barton.

Poznati otočki agresivac je u 11. minuti doveo svoju momčad u vodstvo da bi u 36. dobio crveni karton jer je navodno glavom udario Bradleyja Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon utakmice Barton se oglasio na Twitteru sa svojim komentarom sporne situacije:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=AlQzi2IyHPz6ouUV

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imajte razumijevanja za suce iako su bili u krivu. Priznali su mi u poluvremenu da nisu vidjeli nikakav udarac. Prvo sam povučen, a onda i udaren. Pomoćni sudac pogotovo nije mogao vidjeti što se dogodilo, vidio je samo Johnsonovu reakciju. Usporenu snimku sam pogledao 25 puta i moja glava se uopće ne miče. Pogledajte pa ćete vidjeti", poručio je navijačima Barton.

Nije trebalo dugo čekati reakciju Johnsona, koji je pomalo iznenađujuće odlučio provocirati čovjeka koji je vrlo lak na šaci te je na istoj društvenoj mreži objavio svoju fotografiju s natpisom Bartone, smrdi ti iz usta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo