LOVREN OTVORENO / Protagonist povijesnog srebra o Dalićevom propustu: Otkrio bez pardona i što nedostaje ovoj redizajniranoj Hrvatskoj

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ušao je Livaja mrvicu prekasno. Trebamo više pucati po golu. Nedostaje nam broj devet, ubojiti napadač'

1.9.2021.
23:03
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 4. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine odigrala 0-0 na gostovanju kod Rusije u Moskvi.

Image
KAKAV CAR /

Jarni postao hit, ispričao kako je udario ruskog izbornika, ali svi komentiraju jedan drugi detalj

Image
KAKAV CAR /

Jarni postao hit, ispričao kako je udario ruskog izbornika, ali svi komentiraju jedan drugi detalj

Bod je prihvatljiv

Izbornik Zlatko Dalić u nastavak je kvalifikacija krenuo sa znatno izmijenjenom momčadi u odnosu na onu s EURA, u konkurenciji nije bilo Brekala, Petkovića, Rebića, Badelja i Vrsaljka, zbog ozljeda su otpali kapetan Modrić i Budimir, a zbog kartona pravo nastupa nije imao niti Vida, pa je uoči početka utakmice u Moskvi bod bio vrlo prihvatljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren, senator Vatrenih, iskren je kad govori o igri Hrvatske. Ovog je puta protagonist srebra na SP-u otvoreno kazao kako je Dalić možda trebao uvesti ranije Livaju (billa je to zakašnjela reakcija izbornika, jer je Livaja donio energiju i opasnost) i osvrnuo se na ono što nedostaje Hrvatskoj...

Šteta što Livaja nije dobio više minuta za pokazivanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ušao je Livaja možda mrvicu prekasno'

"Solidna trojka, uvijek po meni možemo bolje. Držali smo se dobro, imali smo polušanse, par prilika, Perišićeva je bila najbolja. Borili smo se, dobar je i bod ali bolja su tri. Fali nam broj devet, napadač, ubojiti. Ušao je Livaja možda mrvicu prekasno. No, imamo još dvije utakmice, svatko će dobiti svoju priliku. Trebamo više pucati po golu, nema koristi od dodavanja. Pokušali smo, promijenili stvari, pritisnuli su nas dobro i morali smo dosta loptu vraćati. Svakim danom moramo pokazivati, očekujem težak dvoboj protiv Slovačke. Promijenili su se i nemamo puno vremena. Imamo dosta veliki kadar, vjerujem svim igračima", kazao je Dejan Lovren za kameru NOVE TV.

Skupina H: Hrvatska 7, Rusija 7, Slovačka 6, Cipar 4, Slovenija 4, Malta 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo