DALIĆ ODGOVORIO LOVRENU / Njegova zakašnjela reakcija je, doduše, ostala visiti u zraku ali jasno je naglasio: 'Okrenuti smo na one koji su s nama'

Image
Foto: Profimedia

Zlatko Dalić odgovorio je Dejanu Lovrenu: 'Okrenuti smo na one koji su s nama'

2.9.2021.
7:11
Profimedia
VOYO logo

Senator Vatrenih Dejan Lovren je sinoć nakon utakmice u Rusiji izjavio da Hrvatskoj nedostaje klasična špica, napadač "devetka" a istaknuo je i kako je Zlatko Dalić možda malo prekasno uveo Marka Livaju, koji je ulaskom oživio igru Hrvatske. Izbornik je komentirao i dao odgovor na Lovrenovu izjavu glede tog "ubojitog napadača" koji nedostaje Vatrenima, te prave devetke, ali nije i svoju zakašnjelu reakciju oko Livaje...

Image
IZBORNIKOVA RIJEČ /

Zlatko Dalić u nekoliko rečenica objasnio što se dogodilo Vatrenima u Moskvi: 'Zadovoljan sam svime osim jednim'

Image
IZBORNIKOVA RIJEČ /

Zlatko Dalić u nekoliko rečenica objasnio što se dogodilo Vatrenima u Moskvi: 'Zadovoljan sam svime osim jednim'

'Vidjet ćemo u kakvom su stanju Budimir i Luka'

"Budimir i Luka su napravili danas testove i vidjet ćemo u kakvom su stanju, ali okrenuti smo na one koji su s nama. Sad putujemo za Slovačku, izgubit ćemo cijelu noć, ovo nije humano, nije dobro, igračima je teško, ali moramo pokušati to prebroditi i pobijediti u Slovačkoj", istaknuo je Zlatko Dalić za Novu TV i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad nismo dali gol, onda možemo reći da je falilo igre prema naprijed. Nismo imali dovoljno okomitosti ni dubine, a protivnik je bio zgusnut i agresivan. Stvarali smo opasnosti preko bokova, ali falilo je konkretnosti. Postavili smo se s Brozovićem, Kovačićem i Pašalićem koji je bio ispred njih dvojice, Perišić je bio polulijevo, Kramarić poludesno. Znali smo kako se pripremaju za nas i htjeli smo ih iznenaditi", izjavio je Dalić nakon dvoboja u Moskvi.

Izmijenjena momčad Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 4. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine odigrala 0-0 na gostovanju kod Rusije u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić u nastavak je kvalifikacija krenuo sa znatno izmijenjenom momčadi u odnosu na onu s EURA, u konkurenciji nije bilo Brekala, Petkovića, Rebića, Badelja i Vrsaljka, zbog ozljeda su otpali kapetan Modrić i Budimir, a zbog kartona pravo nastupa nije imao niti Vida, pa je uoči početka utakmice u Moskvi bod bio vrlo prihvatljiv.

Karpin pomladio sastav Rusije

Srećom, i Rusija je u odnosu na EURO uvelike izmijenila sastav, novi izbornik Valerij Karpin je pomladio sastav koji je izgledao vrlo neuigrano te je velikim dijelom susreta izgledalo kako su oba sastava zadovoljna bodom. Takav pristup donio je siromašnu predstavu bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina H: Hrvatska 7, Rusija 7, Slovačka 6, Cipar 4, Slovenija 4, Malta 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo