PROSLAVLJENI VATRENI NA OKUPU: / Šuker i Srna u istoj momčadi, evo gdje će igrati svoje utakmice

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Okupit će se reprezentacija bivših Vatrenih, a mnogi su pohvalili projekt

30.4.2018.
16:18
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez, na inicijativu predsjednika Davora Šukera i nekolicine zapaženih bivših reprezentativaca, osniva reprezentaciju vatrenih koja će ponovno okupiti na jednom mjestu najuspješnije hrvatske nogometaše sa zapaženim ulogama u najjačoj hrvatskoj vrsti.

Istaknuti reprezentativci predvodit će bivše Vatrene

Reprezentacija veterana Vatrenih sastojat će se od istaknutih bivših hrvatskih A reprezentativaca i tako postati mjesto njihovog okupljanja nakon završene igračke karijere. K tomu, reprezentacija će nastupati u dijelovima Hrvatske, Europe i svijeta gdje A reprezentacija do sada nije gostovala, što će pružiti priliku brojnim navijačima u zemlji i inozemstvu da pozdrave igrače koji su pisali povijest hrvatske reprezentacije, objavio je HNS na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA PRESLAGIVANJA U SAVEZU: Herak napustio važnu poziciju u HNS-u nakon žestoke svađe sa Šukerom

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti, Davor Šuker, igrač s najviše nastupa u povijesti, Darijo Srna i igrači iz "kluba 100" Josip Šimunić i Ivica Olić su među pokretačima ove inicijative u kojoj će operativno važnu ulogu imati još jedan umirovljeni nogometaš sa zapaženom reprezentativnom karijerom, Ognjen Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna opet na terenu

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna oduševljen je ovim projektom: "Smatram da je ovo sjajna ideja i drago mi je što ću biti dio te priče. Uvijek je najljepše obući hrvatski dres i dijeliti svlačionicu s prijateljima s kojima sam prošao toliko toga. Vjerujem da projekt ima veliki potencijal, da možemo poslati sliku zajedništva i ljubavi prema hrvatskom dresu koja ne prestaje s umirovljenjem od A reprezentacije."

Riječi hvale

Ognjen Vukojević, Ivica Olić i predsjednik HNS-a Davor Šuker pohvalili su inicijativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS POTVRDIO VELIKU VIJEST ZA HRVATSKI NOGOMET: ‘To je najveći projekt u povijesti’

"Razgovarajući s bivšim suigračima i današnjim prijateljima, složili smo se da bi ovakav projekt imao višestruke koristi. Nama igračima bio bi prilika za ponovno druženje, navijačima bi doveo reprezentaciju tamo gdje možda kao A reprezentacija nismo mogli doći, utakmice bi mogle imati humanitarnu stranu, a pritom bismo pokazali da se nogometna obitelj drži zajedno", objasnio je Ognjen Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini me ponosnim entuzijazam koji postoji oko ovog projekta"

"Imam slična iskustva s Bayernom gdje je to sjajno organizirano i zaista je odlično iskustvo za svakog bivšeg igrača - ti susreti pokazuju veličinu Bayerna. Mislim da možemo nešto slično napraviti, na taj način zadržati bivše istaknute igrače blizu reprezentacije i razveseliti brojne navijače diljem svijeta", rekao je Ivica Olić.

"Čini me ponosnim entuzijazam koji postoji oko ovog projekta među bivšim reprezentativcima i sigurno ću kao predsjednik Saveza podržati ovu odličnu inicijativu. Kao bivši Vatreni, veselim se druženju i utakmicama koje za prvi cilj imaju zabavu za sve - za publiku, medije i nas na terenu", zaključio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo