NOVA PRESLAGIVANJA U SAVEZU: / Herak napustio važnu poziciju u HNS-u nakon žestoke svađe sa Šukerom

Image
Foto: PIXSELL

Herak je napustio Hrvatski nogometni savez, ali razlog navodno nije svađa sa Šukerom

26.4.2018.
22:57
PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko mjeseci činilo se kako bi velika svađa između predsjednika HNS-a Davora Šukera s Damirom Vrbanovićem i Ivanom Herakom mogla bi označiti početak velikih promjena u toj organizaciji.

Verbalna svađa i povišeni tonovi

S Herakom je navodno ušao u veliki sukob jer više nije mogao prihvatiti da više nije isključivo njegova ingerencija potpisivanje sponzorskih ugovora. Isto tako, usvajanje Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Ureda HNS-a koji definira novo ustrojstvo također se navodilo među stvarima koje su zasmetale Šukeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVAN HERAK EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: ‘HNS se ne može ponašati kao institucija izdvojena od svega. Neke stvari se moraju mijenjati’

Sve je kulminiralo žestokom verbalnom svađom, a sada, dva mjeseci poslije Ivan Herak je napustio poziciju glavnog menadžera strateškog planiranja, EU fondova i promocija HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete i njega pitati, ali nema veze"

"To je bila inicijativa s njegove strane, radi svojih obaveza i radi ponude koju je dobio za posao, da jednostavno ne bi mogao paralelno raditi jedan i drugi posao, i došao je s prijedlogom za sporazumni raskid", rekao HNS-ov direktor infrastrukture Marijan Kustić za Novu TV. Demantirao je kako bi razlog odlaska bila svađa sa Šukerom. "Ma ne... ma ne... Možete i njega pitati, ali nema veze."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo