Kvalifikacije za EURO / Prosinečkom malo nedostajalo do savršenog starta: Pjanić fantastično zabio pa dobio kontroverzni crveni

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Bosna i Hercegovina sad je na trećem mjestu tablice skupine I s jednim remijem i jednom pobjedom iza Grčke

26.3.2019.
22:45
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Robert Prosinečki i njegova Bosna i Hercegovina upisali su remi 2:2 protiv Grčke u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2020. godine

Bolji početak utakmice teško da su mogli zamisliti navijači na stadionu u Zenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uigrana akcija iz kornera nije baš najbolje izvedena, no Edin Višća je nakon "odbijanca" poslao loptu u mrežu i nakon nepunih 10 minuta doveo Zmajeve u vodstvo.
Samo pet minuta kasnije Pjanić je pokazao zašto je jedan od najboljih izvođača prekida na svijetu. S 30-ak metara poslao je loptu prema golu Vlachodimosa u takvoj rotaciji da ju je grčki vratar mogao samo pogledom ispratiti i Bosna i Hercegovina imala je sve već nakon prvih četvrt sata.

Imala i izgubila u drugom poluvremenu. u razmaku od samo nekoliko minuta Fortuna se okrenula na Grčku stranu. Fortunis je u 64. minuti realizirao kazneni udarac, a samo minutu kasnije najbolji igrač BiH Miralem Pjanić kontroverznom je odlukom suca morao napustiti travnjak zbog prekršaja koji i nije izgledao tako pogubno.
Grci su napali i do kraja uspjeli preko Kolovosa doći do zlata vrijednog boda u Zenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosna i Hercegovina sad je na trećem mjestu tablice skupine I s jednim remijem i jednom pobjedom iza Grčke koja ima jednak omjer, ali bolju gol-razliku.

Prvoplasirani Talijani deklasirali su kod kuće Lihtenštajn sa 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina I:

Bosna i Hercegovina - Grčka 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija - Lihtenštajn 6:0

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo