kvalifikacije za sp / Azerbajdžan Roberta Prosinečkog od Nijemaca inkasirao četiri gola: Engleska svladala Litvu

Ovo je peta uzastopna pobjeda Njemačke u ovim kvalifikacijama, još uvijek je stopostotna, a do nje je došla bez većih problema

26.3.2017.
21:44
VOYO logo

Nakon što je u prva tri kola upisao dvije pobjede i remi, Azerbajdžan je povezao dva visoka poraza. Prvo je krajem prošle godine teško stradao na gostovanju u Sjevernoj Irskoj (4:0), a sada je visoko poražen i na svom travnjaku od Njemačke s 4:1, piše Sportnet.

Ovo je peta uzastopna pobjeda Njemačke u ovim kvalifikacijama, još uvijek je stopostotna, a do nje je došla bez većih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrežu domaćina načela je u 19. minuti kada je Hector ubacio s lijeve strane, pred golom je bio Andre Schürrle i lakoćom poslao loptu u mrežu.

Deset minuta kasnije domaćin dolazi do poravnanja. Brz kontranapad i lopta na lijevu stranu za Nazarova koji ostaje sam i lijepo pogađa suprotni kut gola Lena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak do odlaska na odmor Njemačka dolazi do osjetnije prednosti. Prvo je u 36. minuti Thomas Müller lijepo završio akciju sa Schürrleom i vratio prednost na njemačku stranu da bi u završnici prvog dijela Mario Gomez postigao svoj 30. pogodak u dresu njemačke reprezentacije za ugodno vodstvo na odmoru.

U drugom dijelu Schürrle je još jednom na asistenciju Hectora nadmudrio Agajeva i priskrbio si s dva gola i asistencijom status igrača utakmice, piše Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka je u gostima protiv slabašnog San Marina slavila sa 6-0, a večeras Sjeverna Irska dočekuje Norvešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini F na Wembleyu je Engleska dobila Litvu sa 2-0. Nakon jalove dominacije na početku susreta Englezi su u 22. minuti napokon složili akciju iz koje su poveli. Raheem Sterling je odradio najveći dio posla, a 34-godišnji napadač Sunderlanda Jermain Defoe iz blizine zabija za 1-0.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Litva je mogla doći do izjednačenja zahvaljujući pogrešci engleskog vratara Harta, koji je loše ispucao loptu. Slivka je lobao Harta, ali na gol-liniji se našao stoper Stones koji je spasio mrežu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na startu drugog poluvremena, u 48. minuti, Raheem Sterling promašuje sa nekoliko metara. U 60. minuti u igru je ušao Jamie Vardy i već u 66. pogađa za 2-0. Mogao se Vardy još dva puta upisati u strijelce, u 69. i 80. minuti, ali nije imao sreće.

Večeras još igraju Malta - Slovačka, te Škotska - Slovenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju austsajdera skupine E Armenija je kod kuće protiv Kazahstana slavila sa 2-0 golovima Henrika Mkhitaryana (73) i Arasa Oezbiliza (75).

Večeras se još sastaju Crna Gora - Poljska, te Rumunjska - Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo