NEĆE MU BITI LAKO / Prosinečki potpisao za slavni klub iz regije pa se odmah požalio: 'Nemam novca da dovedem igrače Dinama i Hajduka'

Image
Foto: Profimedia

Prosinečki je svjestan da ga u novom klubu čeka velik izazov, a odmah se požalio i da nema baš neki budžet na raspolaganju

22.3.2022.
19:12
Profimedia
VOYO logo

Nogometni klub Olimpija iz Ljubljane službeno je potvrdio kako je novi trener tog slovenskog prvoligaša hrvatski strateg, 53-godišnji Robert Prosinečki.

Na toj dužnosti Prosinečki će zamijeniti također Hrvata, Dinu Skendera, koji je napustio klub uslijed slabijih rezultata u nastavku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je Uprava kluba, nakon niza neuvjerljivih nastupa i rezultata koji nisu bili na očekivanoj razini, odlučila smijeniti dosadašnje stručno vodstvo, s ponosom i zadovoljstvom predstavljamo kako je novi trener našeg kluba Robert Prosinečki. Ne događa se svaki dan da tako veliko nogometno ime dođe u Sloveniju. Ukazala nam se prilika i iskoristili smo je“, ovim su povodom priopćili iz Olimpije koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice. Ima sedam bodova manje od vodećeg Maribora te četiri manje od Kopera koji je na drugom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ga izazov

Prosinečki je po dolasku u Olimpiju dao nekoliko izjava za SportKlub i otkrio je da je imao i drugih ponuda...

"Nisam više mogao biti doma, svima sam počeo ići na živce – ha, ha”, rekao je Prosinečki i zatim nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nedavno me zvao Goztepe. Gledam momčad, gledam raspored. Već sam ispao u Turskoj s Kayserijem, pa su nas administrativno vratili. Teško je doći u Izmir i spasiti Goztepe. Vidjeli ste Tomas je preuzeo momčad, dvije izgubio i odmah se svašta vrti. Za nogometnog trenera je najgore kad dobije etiketu – spasitelj. To znači da si stalno na dnu tablice, nekad imaš sreće, drugi puta ne. I srećom ja sam u poziciji da ne moram uzeti baš svaku ponudu", kazao je Prosinečki.

Prosinečki je svjestan da ga u novom klubu čeka velik izazov, a odmah se požalio i da nema baš neki budžet na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ja budžet, pa da dovedem dva dobra igrača Dinama i Hajduka i prošećem se kroz prvenstvo. Moj je svjetski globus sićušan, moram jako dobro paziti kako ćemo birati, kako trgovati. I pogoditi s dovođenjem igrača", kazao je Prosinečki.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo