PROSINEČKI PONOVNO MORA NA OPERACIJU: / Pred legendom hrvatskog nogometa su novi teški dani

Image
Foto: AFP

Zahvat će biti obavljen do 15. veljače

30.1.2019.
10:38
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna legenda Robert Prosinečki morat će se podvrgnuti novom operativnom zahvatu, javlja Dnevni avaz podsjećajući kronološki na njegove zdravstvene probleme.

Navodi se tako da se izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine požalio na bolove u trbuhu po povratku izabrane vrste iz Španjolske 18. studenoga prošle godine. Četiri dana kasnije je hospitaliziran, a dan nakon toga i podvrgnut operaciji zbog divertikulitisa. Obavljena je tada četverosatna operacija. Operativnom zahvatu Prosinečki je podvrgnut i prvog dana prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro spreman za rad

"Planirani završni kirurški operativni zahvat bit će obavljen do 15. veljače. Treći operativni zahvat ne bi trebao trajati dulje od sat vremena, premda je to uvijek nezahvalno prognozirati", citira izvor riječi neimenovanog sugovornika iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Prosinečki bi trebao biti spreman voditi reprezentaciju u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. Njih BiH otvara utakmicom na Grbavici protiv Armenije 23. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo