PROSINEČKI OVIM POTEZOM ŠOKIRAO BOSNU I HERCEGOVINU: / S popisa reprezentativaca izostavio jednu od najvećih zvijezda

Image
Foto: AFP

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, šokirao je popisom reprezentacije za susrete protiv Sjeverne Irske i Austrije

20.8.2018.
12:44
AFP
VOYO logo

Veliki Žuti odlučio je s popisa izostaviti dosad neprikosnovenog čuvara mreže reprezentacije BiH Asmira Begovića, a umjesto njega pozvao je vratara Željezničara Vedrana Kjosevskog koji će kao i Kenan Pirić biti rezerva Ibrahimu Šehiću.

Pojasnio zašto ga je izostavio

"Begović će biti tu, ali sada ga nisam zvao iz dva razloga. U Bugarskoj je imao problema i nije mogao doći, rekao sam OK, ali onda nije putovao ni u Južnu Koreju. Nisam ga pozvao, odluka nije bila lagana jer dobro brani, ali moramo poštovati neki red i hijerarhiju", rekao je Prosinečki i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam razgovarao s Begovićem i opet ću razgovarati. On mi je dao razloge što ga nije bilo i koji su njemu veliki, za mene ti razlozi nisu bili značajni. Ovo je reprezentacija, napravili smo atmosferu i mora se znati red. Svaki igrač treba se zabrinuti za svoje mjesto u momčadi. Nitko nije predodređen i mora se znati ponašati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis BiH za Sjevernu Irsku i Austriju

Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) i Riad Bajić (Basaksehir).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo