PROSINEČKI OTKRIO KAKO BI REAGIRAO DA GA ZOVNE HAJDUK: / 'Nekad dobiješ ponudu koja te zaintrigira, zainteresira...'

Image
Foto: Profimedia

Veliki Žuti smatra da Hajduk nema prikladne rezultate posljednjih nekoliko sezona

2.1.2021.
11:18
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Vatreni Robert Prosinečki ostao je pred Novu godinu bez posla. Turci nisu njime bili zadovoljni i dobio je otkaz u Denizlisporu.

Nekadašnji izbornik Bosne i Hercegovine na privremenom je odmoru i u potrazi za novim angažmanom. Blagdane provodi s obitelji, a za Sportske novosti otkrio je što bi bilo kad bi ga eventualno za trenera pozvao Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Zenica: BiH protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo 2020. 26.03.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Grcka. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

'Nikad neću reći - nikad'

"Nisam se bavio razmišljanjem o toj varijanti. Moje nekakvo razmišljanje jest da ipak odem opet negdje u inozemstvo. Makar, nikad neću za ništa kazati - nikad! Ponekad se dogode stvari o kojima nikad ne razmišljaš. Dobiješ neku ponudu, nešto te intrigira, zainteresira. Ne samo kao posao, već i kao neka financijska ponuda. Hajduk je veliki klub, ali u dosta dugom razdoblju je u problemima. Ne samo u financijskim, već općenito", rekao je Prosinečki te dodao kako smatra da Hajduk nema prikladne rezultate posljednjih nekoliko sezona.

"Ima problem rezultata, a za takav klub, s tako ogromnim brojem navijača, to je loše. Godinama ih nema nigdje. U Splitu je ogroman pritisak, ne samo od navijača, nego od - svega. Hajduk bi stalno s Dinamom trebao biti u borbi za naslov prvaka, a isto tako trebao bi napraviti i neke rezultate u Europi. Da se barem plasiraju u neko natjecanje ispod Lige prvaka", zaključio je legendarni Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo