trener Bih / Prosinečki: 'Čeka me nova operacija za pet-šest dana, ali trenutno mislim samo na utakmice'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Nije Robi propustio ni prokomentirati loše izdanje Hrvatske na gostovanju u Mađarskoj

28.3.2019.
13:00
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki mogao je u kvalifikacije za Europsko prvenstvo krenuti savršeno. Nakon pobjede protiv Armenije imao je u Zenici vodstvo od 2:0 protiv Grčke, no crveni karton Miralema Pjanića potencirao je grčki povratak te je utakmica završila rezultatom 2:2.

"Nisam se još ohladio. Nisam za neke temeljitije analize, iako još vrtim film utakmice", rekao je Prosinečki za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na crveni karton koji je u potpunosti promijenio tijek susreta.

"Crveni karton Miralemu Pjaniću bio je dosuđen prebrzo i prestrogo. Tako smo ostali bez motora momčadi. Gledali smo snimku; Pjana gotovo da nije ni taknuo suparničkog igrača, išao je na loptu, a sudac je odmah, ekspresno, pokazao crveni karton. Nevjerojatno je da nam u Zenici tako sude", rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Robi propustio ni prokomentirati loše izdanje Hrvatske na gostovanju u Mađarskoj. Rekao je da je Hrvatska odigrala najgore što može, dok su Mađari odigrali svoju najbolju utakmicu.

Prosinečkog ubrzo očekuje još jedna operacija. Bit će to treća u nizu zbog problema s debelim crijevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se osjećam. U sljedećih pet-šest dana obavit ću i tu operaciju, no ne razmišljam još o tome. Glava mi je još puna događaja s utakmice", rekao je Prosinečki u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo