NIŠTA OD VATRENIH U SPLITU? / Pojavila se vijest da se susret s Mađarima seli u drugi grad, navijači poručili HNS-u što oni žele

Sve je izglednije da Poljud neće biti domaćin Mađarskoj

18.6.2019.
17:38
Igor Kralj/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Umjesto nogometnog spektakla u Splitu, dobili smo cirkus. HNS je nedavno donio jednostranu odluku o odigravanju kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. između Hrvatske i Mađarske na Poljudu zbog čega je došlo do žestoke reakcije Splita.

Nakon što je rasprava započela prošlog tjedna, ovog se nastavila. Hajduk je u ponedjeljak praktički nagovijestio da ne žele tu utakmicu.

"Hrvatski nogometni klub Hajduk odbacuje silom nametnutu tezu u javnosti da je jedina prepreka odigravanju utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu "dobra volja" Uprave, Nadzornog odbora i navijača Hajduka.

Konačna odluka

Više puta smo jasno rekli da s nestrpljenjem iščekujemo dolazak hrvatske nogometne reprezentacije na Poljud. Međutim, način na koji već duži niz godina, a posebice posljednjih dana, HNS komunicira s Klubom i njegovim navijačima, Gradom Splitom i njegovim stanovnicima, ostavlja razloga za dvojbu je li Savez u svojoj odluci potpuno iskren i dobronamjeran. Štoviše, postavlja se pitanje je li Hrvatski nogometni savez svjestan stvarnog raspoloženja u navijačkoj javnosti u Splitu i Dalmaciji", naglasili su u priopćenju.

Konačnu odluku o tome hoće li se utakmica igrati u Splitu trebalo bi u srijedu donijeti Gradsko vijeće. No, kako pišu 24 sata vrlo je izgledno da će grad domaćin biti promijenjen. Također, navode da bi Mađarska mogla gostovati u Rijeci.

Međutim, prema HNS-ovoj anketi navijači bi najradije voljeli da se taj susret odigra u Osijeku. No, prvo treba pričekati odluku iz Splita, a onda onu iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali