Propala senzacija: Ćiro otkrio za Sportski koga će trenirati!

Miroslav Ćiro Blažević ipak neće postati novi trener drugoligaša Solina. Ćiro je za Sportski.net otkrio zašto je morao odustati od Solina i gdje će nastaviti trenersku karijeru.

7.1.2014.
15:02
VOYO logo

Trener svih trenera stigao je u 11. klub druge hrvatske lige u ponedjeljak, ali nakon razgovora s čelnicima Solina i analize infrastrukture, Ćiro je morao odustati od spašavanja drugoligaškog davljenika.

"Fino smo se i bratski razišli. Oni su uistinu džentlmeni i shvatili su da ne mogu slijediti ono što sam ja zamislio. Razišli smo se u jednom lijepom sportskom duhu. S doviđenja, a ne zbogom", rekao nam je Ćiro nakon završetka pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je presudilo? "Bio sam i na terenu da vidim malo to, ali nemaju adekvatne infrastrukture koja bi bila adekvatna mojim ambicijama. A ja ne mogu bez ambicije. Međutim, sve je bilo uistinu u jednom apsolutno prijateljskom razgovoru i tonu", kaže Blažević.

Imate li drugih ponuda? "Imam. U veljači idem u Kinu. U Shanghai Shenhua, klub koji sam već trenirao. Što ćeš, kad je ovdje Mamić, jebiga....", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo