Ne gube nadu / Pronašli ostatke sjedala aviona u kojem je stradao Emiliano Sala: Obitelj ne odustaje od potrage

Image
Foto: @Sporf/Twitter

David Mearns, stručnjak u pronalasku olupina aviona, u potrazi će koristiti poseban brod i malu podmornicu

30.1.2019.
16:02
@Sporf/Twitter
VOYO logo

Pronađena su dva avionska sjedala za koje se vjeruje da pripadaju zrakoplovu u kojem je letio Emiliano Sala, nogometaš Cardiff City-ja

Argentinski nogometaš nestao je samo dva dana nakon potpisivanja ugovora vrijednog 15 milijuna funti. Sala i pilot Dave Ibbotson nestali su 21. siječnja, kada je njihov let nestao iznad Engleskog kanala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaci zrakoplova pronađeni na francuskoj plaži Cotentin Peninsula, u ponedjeljak 28. siječnja. 

"Prema preliminarnom istraživanju, zaključili smo da su jastuci vjerojatno s nestalog zrakoplova", objavili su iz tvrtke Air Accidents Investigation Branch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sala se vraćao u južni Wales iz Nantesa, gdje se oprostio od bivših suigrača. Međutim, na putu za Cardiff, let je nestao s radara nakon što je bio upućen zahtjev za slijetanjem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za nestalima prekinuta je tri dana nakon što je njihov avion nestao.

Nakon toga, započela je neovisna, privatna potraga u subotu. Skupili su preko 250.000 funti zahvaljujući donacijama poznatih igrača i trenera, poput Lionela Messija, Sergia Aguera, itd, piše Mirror.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova obitelj unajmila je Davida Mearnsa, stučnjaka u pronalasku olupina, da pronađe nestali avion. On smatra da postoje dobre šanse da pronađu nestali avion te da je obitelj Emiliana Sale odlučna u njegovom pronalasku te da neće odustati. On će u potrazi za nestalim avionom koristiti poseban brod i malu podmornicu, piše The Guardian

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo