PROMJENA U SPLITU: / Hajduk ima novog trenera!

Najavljeno - učinjeno. Stanko Poklepović kratko je trajao na klupi Hajduka, nakon poraza od Istre (3:2 u Puli) je smijenjen, a momčad će preuzeti sportski direktor.

13.4.2015.
13:44
VOYO logo

"Zahvaljujemo se gospodinu Stanku Poklepoviću na njegovom angažmanu. Učinio je sve, ali nažalost rezultat je izostao. Odlučili smo da momčad preuzme sportski direktor Goran Vučević koji će voditi prvu momčad do ljeta", kazao je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Iskusni stručnjak nije, međutim, uspio pokrenuti mladu splitsku momčad koja je u subotu protiv Istre doživjela treći uzastopni prvenstveni poraz, a bez pobjede je u domaćoj ligi od 8. ožujka. Tako je legendarni Špaco dobio otkaz za manje od dva mjeseca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno želim zahvaliti Poklepoviću, vodio je Hajduk duhom i znanjem. Ja sam ga doveo kao iskusnog trenera i na neki način sam odgovoran za ovo što se događa. Hvala klubu koji mi je dao povjerenje da izvučem što se može. Jedini razlog odlaska Poklepovića je rezultat i ništa drugo. Kriza nije ugodna, bit će teško, ali da ne vjerujem da mogu nešto napraviti, ne bih ni prihvatio ovu dužnost", kazao je novi trener i istaknuo kako donosi Večernji list:

"Nismo se nadali ovoj situaciji, niz nesretnih okolnosti doveo je do toga. Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv Dinama, protiv Zagreba smo imali igrača više i penal pa smo izgubili. Bodovi nam nedostaju i to nas je dovelo do ovoga. Politika kluba koju sam provodio uvijek je bila da igraju mladi. Treneri su možda procijenili da ti mladi nisu u stanu donijeti bodove. Stanko je htio najbolje, nažalost, za pravo vam daje rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo