'PROKLETI MUPPET I ŠARLATAN": / Navijači brutalno izvrijeđali Lovrena, ne žele ga više vidjeti u momčadi!

Image

Liverpool je sinoć remizirao s Chelseajem 1:1, a totalni krah "redsa" spriječio je vratar Mignolet koji je obranio jedanaesterac Diegu Costi.

1.2.2017.
9:47
VOYO logo

Nije to bila jedina loša reakcija Lovrena u kojemu navijači vide jednog od glavnih krivaca za očajne Liverpoolove igre u siječnju. Kloppova momčad uspjela je ispasti iz oba kup-natjeacnja, a u posljednjih osam utakmica samo su jednom pobijedili.

Šutirao s 30 metara

Lovren se nije ustezao šutirati s 30 metara, što je posebno iziritiralo navijače Liverpoola koji su se obrušili na hrvatskog stopera. Iako je za svoju igru u engleskim medijima dobio ocjenu šest, koja ipak nije najlošija, reakcije na Twitteru bile su brutalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako itko može ocjenjivati ovog šarlatana", "Lovren nas je ubio danas", "Ne volim koristiti riječ mržnja, ali stvarno mrzim Lovrena", "Sakho je otišao, nema veze... tu je Lovren", "Prodaja Lovrena na ljeto mora biti prioritet, on ne smije nakon svibnja biti i dalje u momčadi", "Napravio je deset pogrešaka u deset zadnjih minuta. Sabotaža", "Prokleti muppet Lovren",

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo