'Ujedinjenje nek bude put prema njihovom uništenju'

Klub navijača Torcida pozvao je sve navijače koji će nazočiti utakmici Hrvatske i Srbije ovog petka na Maksimiru na razum i dostojanstvo.

20.3.2013.
18:27
VOYO logo

Navijači su poslali zanimljivu poruku, a njihov poziv prenosimo u cjelosti:

"Klub navijača Hajduka Torcida Split poziva sve pripadnike Torcide, kao i sve ostale navijačke skupine koje će dana 22.ožujka 2013.g nazočiti kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014.g, a koja će se odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu između Hrvatske i Srbije na razum i dostojanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim ponašanjem u Zagrebu na dan odigravanja ove nogomene utakmice postavimo temelje budućih odnosa među svim navijačkim skupinama na svim budućim utakmicama Hrvatske nogometne reprezentacije, neovisno o tome gdje će se one igrati.

Susreti hrvatske nogometne reprezentacije nisu mjesto na kojima će pripadnici Torcide riješavati bilo kakve sukobe sa klupske razine, već mjesto na kojem će stati rame uz rame sa svakim purgerom, riječaninom ili bilo kojim drugim ultrasom i navijačem Hrvatske nogometne reprezentacije, sve na ponos i čast svih onih ljudi koji su dali život da bi mi danas mogli navijati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše mjesto je na tribini, zajedno jedan do drugog, a stupce crnih kronika, policijske stanice i zatvore prepustimo ljudima iz hrvatske nogometne močvare protiv kojih se borimo. Ostavimo iza sebe vremena kada su naše svađe, drugi koristili da kroz jeftinu medijsku propagandu uvjeravaju ljude kako su navijači najveći problem hrvatskog nogometa, kako bi spriječili javnost da pita kako su stekli silne milijune, kako su postali predsjednici i izbornici.

Vratimo hrvatski nogomet navijačima, a naše ujedinjenje nek bude put prema njihovom uništenju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo