'Profesor je na fakultetu, a pokrao nas je!'

'Cibalia će poduzeti sve da ovakve poput suca Strahonje udalji iz nogometa, jer ako želimo pošten nogomet takvi moraju otići.

18.9.2011.
13:03
VOYO logo

Iako je bilo malo vjerojatno da će uzeti bod Hajduku, šefovi Cibalije požalili su se na suđenje pri kraju utakmice u kojoj su Splićani slavili s 2:0.

Petar Šimić, predsjednik Uprave HNK Cibalije, nakon susreta bio je vrlo oštar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušali smo kao nova Uprava nakon prošlogodišnjih zbivanja vezanih uz suce i odluka koje su ošetile Cibaliju smiriti sjever i jug, jer taj antagonizam lomi se preko leđa manjih klubova. Nažalost, pokazalo se kako u hrvatskom nogometu nema ni trunke poštenja. Ogorčen sam suđenjem, ja sam osoba iz gospodarstva i ovakve stvari ne mogu razumjeti. Prije deset godina sam napustio nogomet zbog sličnih situacija, vratio sam se i opet gledam kako ništa nema smisla", izjavio je Šimić i nastavio:

"Gledam čovjeka u crnom koji je profesor na fakultetu, koji dođe u Vinkovce i pokrade Cibaliju u tijeku manifestacije Vinkovačke jeseni pred 6.000 gledatelja. Cibalia će poduzeti sve da ovakve poput suca Strahonje udalji iz nogometa, jer ako želimo pošten nogomet takvi moraju otići. Sigurno je kako ćemo se i službeno žaliti na suđenje. Hajduk je uoći utakmice išao u Rusanovu, izleda da i mi moramo otići tamo", istaknuo je Šimić koji je na novinarsko pitanje komentirao i odlazak vjernih navijača Ultrasa u 15. minuti sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ultrasi očito misle kao i ja, Cibalia nije niti Štimčeva, niti Mamićeva. Sve smo učinili da smanjimo tenzije i napetosti, sve smo u maniri dobrog domaćina lijepo primili i sa svima otvorili razgovore i dobru suradnju, no opet gledali predstavu koju su neki režirali", zaključio je Šimić.

Vezani članci:

arti-201109170446006 arti-201109170001006 arti-201109160902006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo