PROCURIO VELIKI PLAN BARCELONE: / 'S Olmom žele napraviti istu stvar kao i s De Jongom, a postoji dobar razlog za to'

Image
Foto: Pixell

Zvijezdi Dinama na Cam Nou zamjeraju jednu stvar

3.1.2020.
9:17
Pixell
VOYO logo

Nogometaš Dinama Dani Olmo našao se na naslovnici novog izdanja katalonskog Mundo Deportiva. Razlog je ponuda Barcelone za krilnog napadača. Mundo ističe da im je on jedan od prioriteta za iduću sezonu. Navode da su na Camp Nou svjesni konkurencije u vidu Atletica, Cityja, Uniteda, Juvea, Milana i Borussije pa zbog toga užurbano rade na poslu sa željom da ga što prije vežu ugovorom.

Potpisat ugovor s njim u siječnju, a dovest ga na ljeto

"Klub se bori sa žestokom konkurencijom kako bi ponovili operaciju poput one kada su kupili Frenkieja de Jonga. Prošlog siječnja s njim su potpisali ugovor i tako spriječili PSG i City da krenu po njega na ljeto", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom otkrivaju da im nije dobro sjelo Olmovo priznanje da se želi vratiti i to što je pričao o ponudu jer u klubu preferiraju diskreciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik te novine Santi Nolla u komentaru se pak osvrnuo na ovu priču. Ističe da je Olmo dobra opcija za Barcu.

"Do sada u klubu nisu željeli vraćati igrače kako ne bi morali priznati vlastite pogreške. No to s Olmom postaje prošlost", piše, ali se potom pita se gdje će Olmo igrati u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poziciju devetke pokrivaju Griezmann i Suerez, na krilu je Dembele, ali i dvojica mladih igrača Carles Perez i Ansu Fati koje mnogi vide kao budućnost kluba. Ako se dogodi i povratak Neymara pitanje je gdje će Olmo igrati", ističe i za kraj poručuje da je sportsko planiranje ključ pripremama za dobre rezultate u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo