PROCURILE SNIMKE MESSIJA KOJE SU MU UGROZILE BRAK: / Cijela nacija priča o tome uoči važne utakmice s Hrvatskom

Image
Foto: AFP

Argentinski mediji uoči Hrvatske pišu o Messijevim privatnim problemima

20.6.2018.
9:55
AFP
VOYO logo

U četvrtak s početkom u 20 sati u Nižnji Novgoradu, Argentina protiv Hrvatske igra možda i odlučujuću utakmicu na SP-u. U slučaju pobjede, otvorili bi si put prema prvom mjestu i osmini finala, dok se remijem ili porazom dovode u tešku, gotovo bezizlaznu situaciju.

Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi poses his wife Antonella Roccuzzo and their son Thiago after receiving the 2017 European Golden Shoe honoring the year's leading goalscorer during a ceremony at the Antigua Fabrica Estrella Damm in Barcelona on November 24, 2017. / AFP PHOTO / Josep LAGO

LEGENDA OBJASNILA ZAŠTO SE MESSI MUČI U REPREZENTACIJI: ‘On nije Maradona i to svi moraju shvatiti’

Remi protiv Islanda probušio je balon argentinskih nadanja na ovom Mundijalu, koji seže do trijumfa, što bi bila kruna Messijeve reprezentativne karijere. Međutim, ponajbolji nogometaš svijeta na udaru je medija nakon promašenog penala u remiju s Islandom (1-1), a novinare zabavlja i njegov privatni život. Tvrde da ima bračne probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi argentinski mediji pišu o ovoj situaciji. Eltribuno.com javlja kako, prema glasinama, "Leo Messi prolazi kroz teške privatne trenutke, a njegov brak s Anto Roccuzzom je ugrožen", stoji u prenošenju prema "Carasu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo nekoliko dana prije utakmice s Islandom

Naime, sve je počelo nekoliko dana prije utakmice s Islandom kada su procurile audio i video snimke na kojima se čuje razgovor pjevača Luciana El Tirrija, Sergija Aguera i Messija. Na snimkama se čuje El Tirri kako govori Aguera da ga u Argentini čekaju prekrasne stvari, očito misleći na "druženje" s djevojkama, a u pozadini se čuje Messijev glas.

Image

Argentina's forward Lionel Messi takes part in a training session at the team's base camp in Bronnitsy, near Moscow, on June 19, 2018, during the Russia 2018 World Cup football tournament. / AFP PHOTO / JUAN MABROMATA

"Ne ostavljajte mene po strani, i ja želim sudjelovati u tome", govori Messi, a čuje se i Aguero kako potvrđuje da je sve ranije pokazao nogometašu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znakovita izmjena "Whapp" fotografije

Snimke su iz svibnja 2016. godine, ali su tek sada procurile u javnost. Nakon što su objavljene, Messijeva supruga je promijenila svoju fotografiju na WhatsAppu. Umjesto fotografije s Leom i djecom, stavila je fotografiju samo sebe i djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je itekako odjeknulo u Argentini, mediji su dosta pozornosti posvetili lošem startu Gauča na SP-u, traže se uzroci, pa bi i ova Messijeva privatna situacija mogla utjecati na njegov promašeni penal, kao i skromniju partiju protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarana Messijeva majka

Messijeva majka jako je razočarana time da mora objašnjavati zašto njegova supruga nije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te zašto na Očev dan nije posvetila poruku Leu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakve svađe", uvjerava Messijeva majka novinare.

Na kraju se morala oglasiti i sama Antonela Roccuzzo, majka trojice Messijevih sinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek zajedno i uz tebe više nego ikad", poruka je koju je objavila Antonela, a Leo je odgovorio s: "Prekrasno! Volim te..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo