PROCURILA NOVA SKANDALOZNA SNIMKA: / 'Idiote, koliko imaš naslova?'

Image
Foto: Flickr

Vatreno je bilo sinoć u prvoj utakmici osmine finala kupa Kralja između Barcelone i Espanyola na Camp Nou, u kojoj su Katalonci uvjerljivo slavili sa 4:1.

7.1.2016.
17:40
Flickr
VOYO logo

Urugvajac mu nije ostao dužan, te je nakon susreta čekao Diopa u tunelu i pritom urlao “čekam te, dođi ovamo gubitniče”, a ovaj mu je uzvratio “zgnječit ću te”. Dovelo je to do naguravanja između igrača oba kluba zbog čega su morali reagirati zaštitari i dužnosnici obje momčadi.

I vratar Espanyola Pau Lopez ispao je krajnje nekorektan, kad je namjerno nagazio Messiju na zglob, u trenutku kad je Agentinac nakon jednog napada ostao na travnjaku. Samo, njegovu sramotu suci nisu vidjeli, ali je čitav nogometni svijet jer se snimka ubrzo pojavila na You Tubeu i društvenim mrežama. I zbog toga bi Lopez mogao i naknadno biti kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez mu nije ostao dužan

U međuvremenu, pojavila se nova snimka na kojoj Suarez nakon utakmice prilazi Lopezu te mu nabraja koliko je naslova osvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ih imam pet, a ti? Koliko ih imaš? Koliko ih imaš, idiote?", poručio mu je Suarez.

Lopez nije htio raspravljati s nervoznim Suarezom. Samo mu je pružio ruku, ali Urugvajac mu je okrenuo leđa i otišao pozdraviti navijače. I dok je Suarez odlazio, Lopezu se obratio i Javier Mascherano, no ne zna se što mu je dobacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo