Vlasnik Chelseaja / Problemi za ruskog oligarha? Kći Romana Abramoviča obrusila se na Putina na Instagramu

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Ova 27-godišnjakinja iznenadila je svojim javnim istupanjem, uzevši u obzir da upravo njenom ocu prijeti zabrana življenja u Ujedinjenom Kraljevstvu.

25.2.2022.
14:31
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Kćer bogatog ruskog oligarha i vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča danas se pridružila antiratnim porukama koje su odjeknule Ukrajinom, svijetom, ali i Rusijom. Sofia Abramović tako je putem Instagrama poslala poruku.

Ova 27-godišnjakinja iznenadila je svojim javnim istupanjem, uzevši u obzir da upravo njenom ocu prijeti zabrana življenja u Ujedinjenom Kraljevstvu. Roman Abramovič od 2003. vlasnik je Chelseaja, a poznat je kao jedan od najbogatijih ruskih oligarha Vladimira Putina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bivši kapetan /

Darijo Srna napustio Kijev: U tijeku je evakuacija Hrvata

Image
Bivši kapetan /

Darijo Srna napustio Kijev: U tijeku je evakuacija Hrvata

Osim toga, Abramovič je označen prema riječima lidera opozicije Alekseja Navalina kao jedan od 35 oligarha koji su jedni od ključnih stavki u "kleptokraciji"  Putina. Njegova kćer na Instagramu je objavila priču s posebnom porukom.

"Putin želi rat s Ukrajinom. Najveća i najuspješnija laž Kremlinove propagande jest da većina Rusa stoji s Putinom," piše na slici koju je stavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi žele zabraniti Abramoviču ulaz u UK

Meta napada engleskih medija posljednjih dana postao je upravo Abramovič, koji 2018. nije uspio dobiti vizu u zemlji gdje posjeduje jedan od najboljih svjetskih nogometnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, on poriče bilo kakvu vezu s Kremlinom i kaže da nije učinio ništa što bi opravdalo sankcije usmjerene prema njemu. Prema The Sunu, Ministarstvo migracija u UK-u želi osigurati da povratak Abramoviča na engleski teritorij postane nemoguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo