Real ostao bez zvijezde, a stize utakmica protiv sest Hrvata?

9.12.2014.
13:07
VOYO logo

Prvenstvo traje do 20. prosinca kada ce se u Marakesu odrzati finale. Prosle godine titulu klupskog prvaka svijeta, takoder u Maroku osvojio je Bayern pobijedivsi u finalu Raja Casablancu 2-0.

Prvenstvo zapocinje kvalifikacijskim ogledom izmedu marokanskog sastava Moghreb Tetouan i prvaka Oceanije Auckland Cityja. Bolji iz tog dvoboja igrat ce u cetvrtfinalu 13. prosinca protiv alzirskog ES Setifa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom cetvrtfinalu sastaju se prvak CONCACAF-a meksicki Cruz Azul te azijski prvak W. Sydney Wanderers. Dvije najbolje momcadi, Real Madrid i prvak Juzne Amerike argentinski San Lorenzo ukljucuju se u polufinalu. Real ceka pobjednika meksicko - australskog ogleda, a Western Sydney je klub u kojem glavnu rijec ima hrvatska dijaspora. Sest igraca i trener su Hrvati.

"Kraljevski klub" je glavni favorit za titulu, a Spanjolci ce nastupiti u Maroku bez ozlijedenih Luke Modrica i Kolumbijca Jamesa Rodrigueza. Zanimljivo, Real ce na svakom koraku pratiti 40 zastitara, pri cemu ce samo Cristiano Ronaldo imati petoricu oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije odlaska u Maroko imamo jos dvije utakmice. Jednu u Ligi prvaka, a drugu u prvenstvu. Zbog toga jos ne razmisljam o klupskom prvenstvu svijeta. No, sasvim sigurno idemo u Maroko po naslov. Ova godina je za nas sjajna i bilo bi lijepo zakljuciti je jos jednim naslovom," kazao je Realov strateg Carlo Ancelotti.

Pobjednik prvenstva biti ce bogatiji za pet milijuna dolara, dok ce posljednja momcad dobiti 500.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo