KAKAV JE TO NAPADAČ BIO / Priznajte, zaboravili ste koliko je dobar! Iskopali smo nevjerojatnu golčinu Davora Šukera koje se gotovo više nitko i ne sjeća

Image
Foto: Profimedia

Šuker je imao svakakvih eskapada nakon nogometne karijere, pa i pokoju za vrijeme, ali nitko mu ne može osporiti da je bio vrhunski napadač

18.3.2022.
9:49
Profimedia
VOYO logo

Iako ga danas dobar dio hrvatskih navijača baš i ne cijeni previše, zbog "rada" u Hrvatskom nogometnom savezu i odnosa sa Zdravkom Mamićem, Davor Šuker nekada je bio zaista fenomenalan napadač i uistinu je jedan od najvećih hrvatskih nogometaša, a kada su u pitanju napadači jamačno je najbolji svih vremena.

Šuker je imao svakakvih eskapada nakon nogometne karijere, pa i pokoju za vrijeme, ali nitko mu ne može osporiti da je bio vrhunski napadač i golgeter svjetske klase. Šuker je imao istančan "nos za gol", posjedovao je impresivan "skill", zabijao je glavom, lijevom i desnom nogom. Imao je najfiniji prvi dodir s loptom, mogao je "štopati" i najteže lopte i to s takvom lakoćom da bi ostavljao navijače bez daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaboravljeni gol

Njegova specijalnost, moglo bi se reći, bili su lobovi, kao i dobro proračunata i hladnokrvna završnica. Svi pamte kako je zarolao Kopkea 1996. godine i kako je lobao Schmeichela, ali malo tko se sjeća njegova spektakularnog gola iz sezone 1997./1998., dok je igrao za Real Madrid.

Bilo je to na utakmici protiv Meride u prosincu 1997. godine, kada je Šuker zabio za 1:0 i pobjedu svoje momčadi. U toj je akciji demonstrirao sve, odličan prijam lopte, "štopanje", pozicioniranje i na kraju je lobao vratara i to desnom nogom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo