PRISJETITE SE KAKAV JE IGRAČ BIO NOVI REALOV TRENER: / Zabijao je Barci, a i sudjelovao kod onog Zidaneovog gola

Image
Foto: Screenshot

Odigrao je 208 utakmica za Real

30.10.2018.
11:31
Screenshot
VOYO logo

Santiago Solari, potvrđeno je u ponedjeljak, preuzeo je klupu momčadi madridskog Reala u ulozi privremenog trenerskog rješenja po otkazivanju suradnje Julenu Lopeteguiju. Dojučerašnji trener Realove rezervne momčadi u utorak ujutro odradio je prvi trening u novoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo je neočekivano, premda je bilo i takvih najava, Solari preuzeo klupu Reala za koju je favorit bio talijanski stručnjak Antonio Conte. Neke, pak, Conteove pogrešne procjene i zahtjevi zaustavili su ga u preuzimanju posla, Solari, kao vojnik kluba, takvo što nije imao.

Od 2000. do 2005.

Argentinski stručnjak vrlo dobro poznaje situaciju u klubu u kojem neprekidno radi od 2013. godine, ali i za kojeg je igrao od 2000. do 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači kluba, pak, vrlo dobro pamte i njega. Svakako kao igrača iz prve ere Galacticosa, nogometaša sa 208 nastupa za Realovu momčad kroz koje je znao 'zapapriti' i najvećem rivalu Barceloni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

...ali svakako i kao igrača koji je pokrenuo akciju za onaj genijalni gol Zinedinea Zidanea u finalu Lige prvaka protiv Bayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Reala Solari je slavio sedam trofeja, među njima i jedan za najbolju momčad Lige prvaka i dva za najbolju u španjolskom prvenstvu.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo