PRIMORAC NAKON TEŠKOG PORAZA: / 'Ne znam što je u glavama igrača, katastrofalna utakmica, ovo je neoprostivo'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U susretu 15. kola Prve HNL Varaždin je u 15. kolu HNL-a kao domaćin svladao Hajduk s 4:2.

12.12.2020.
20:26
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 15. kola Prve HNL Varaždin je kao domaćin svladao Hajduk sa 4-2 (2-0). Domaći su stigli do prednosti od 3-0 golovima Posavca (4), Grgeca (32) i Senića (58) da bi Caktaš (72, 78) s dva pogotka vratio nadu gostima, no Obregon (90+5) je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade potvrdio pobjedu Varaždina.

Image
TEŽAK PORAZ HAJDUKA U VARAŽDINU: /

Varaždin slavio prvi put nakon tri mjeseca, Caktaš nije uspio spasiti Bijele

Image
TEŽAK PORAZ HAJDUKA U VARAŽDINU: /

Varaždin slavio prvi put nakon tri mjeseca, Caktaš nije uspio spasiti Bijele

Trener Hajduka Boro Primorac je bio jako razočaran nakon teškog poraza svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jako teško. Vrlo sam nezadovoljan. Oni su radili što su htjeli. Sve smo duele izgubili, dali smo im sva četiri gola. Nešto smo bolje igrali drugo poluvrijeme, ali to nije dovoljno. Ja sam vrlo kritičan. U obrani smo bili očajni, nismo dobili duel, radili su od nas što su htjeli. Ja sam isto šokiran. Ti možeš igrati, ali da nisi čovjek na terenu, to je nemoguće. Bili smo jako loši", ekao je Primorac, a zatim dodao:

"Da smo izjednačili na 3:3 možda bi njih uhvatila panika. Dali smo im četvrti gol. Jakoliš, Vušković, Posavec...Ne znam što je u njihovim glavama. Katastrofalna utakmica s naše strane. Mora se nešto napraviti, to je neoprostivo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbenost Varaždina bila je očita

Trener Varaždina Zoran Kastel bio je zadovoljan nakon pobjede.

"Ne sjećam se kad smo zadnji put zabili četiri gola u HNL-u. Danas smo zabili Hajduku, dečkima svaka čast na tome. Bili smo borbeni, više smo željeli pobjedu. Nije to bila neka kvalitetna predstava, ali ta sreća i naša povezanost nam se vratila", rekao je Kastel, a zatim dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuli smo otvoreno u utakmicu. Igrali smo s četiri igrača prema naprijed. Nismo se imali namjeru braniti. To smo i pokazali na utakmici. Možda kvaliteta rostera i pozicija u kojoj se nalazimo, dovela je do grča u igri. Kada smo primili prvi gol malo smo se povukli, ali smo srećom stigli do četvrtog pogotka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo