PRIMORAC NAJAVIO SLJEDEĆU UTAKMICU HAJDUKA: / 'Zbog Jakoliša nisam spavao. Derbiji s Dinamom i Rijekom se ne smiju gubiti u Splitu...'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Utakmica Varaždina i Hajduka počinje u subotu u 17.05

11.12.2020.
11:34
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka u subotu u 15. kolu HNL-a (17.05) gostuju u Varaždinu kod istoimenog domaćina i predzadnje momčadi lige, koja je nedavno raskinula suradnju sa svojim trenerom Samirom Toplakom i na klupi protiv Bijelih sjedit će Dario Jertec i Zoran Kastel.

Image
KAPETAN HAJDUKA ODBIO NOVI, SIROMAŠNIJI UGOVOR: /

Odlazi s Poljuda? Bombastična informacija zatresla Split

Image
KAPETAN HAJDUKA ODBIO NOVI, SIROMAŠNIJI UGOVOR: /

Odlazi s Poljuda? Bombastična informacija zatresla Split

U zadnjem kolu Hajduk je izgubio od Rijeke u "Jadranskom derbiju" i močad Bore Primorca trenutno je petoplasirana u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne može biti zadovoljan kada izgubi utakmicu, a pogotovo na svojem terenu. Zadovoljan sam jer smo u prvom poluvremenu igrali, jako dobro. U nastavku je to bio više vaterpolo i Rijeka je dala gol. Žao mi je igrača jer su u prvom poluvremenu pokazali da mogu dobro igrati", rekao je Primorac i u nastavku prokomentirao izjavu svojeg igrača Umuta Nayira koji je rekao da je igračima stamotno što se Hajduk nalazi na petom mjestu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tu nam nije mjesto'

"Tu Hajduku nije mjesto i to je jasno cijelom svijetu. Ja se slažem s njim. Igrači trebaju imati vjere u sebe, ali teško je nešto reći kad se igrao vaterpolo u drugom poluvremenu i kada je po svemu utakmica trebala biti prekinuta. Riječani su se valjda bolje snašli jer kod njih kiša više pada... Ja se slažem da treba imati dišpet, ali kad ga imaš previše to nije dobro jer nisi opušten, nisi smiren. Nije dobro niti kada imaš previše dišpeta, niti kad si previše smiren...", prokomentirao je Primorac pa se osvrnuo na Marina Jakoliša, igrača koji je bio krivac za gol Riječana:

"Zbog njega nisam spavao nakon utakmice protiv Rijeke. Bio je najbilji u ofenzivi, a pustio im je gol. Žao mi ga je, fantastičan je profesionalac, ima enormnu fizičku kvaliteta, ali treba raditi s njim. Derbi s Rijekom i Dinamom, to se u Splitu ne smije gubiti..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija najvažnija

Zatim je najavio sljedeću utakmicu, dvoboj s Varaždinom.

"Gledao sam ih u posljednje dvije utakmice, imaju puno bolju igru nego rezultate. Varaždin je jednom dijelu utakmice bio bolji i od Osijeka. Mi od početka utakmice moramo misliti samo na sebe i svoju igru . Moramo igrati najbolje što možemo i dokazati da smo bolji. Bitno je dobro igrati i biti strpljiv. Nekada postigneš gol u 5. minuti i sve se otvori, a nekad u 75. minuti. Najbitnije je dominirati", zaključio je Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo